Event

Gartner IT SYMPOSIUM/XPO™ 2023

Evenement informatie

Wanneer

06 november 2023

Locatie

Barcelona

6 tot en met 9 november 2023. Het Gartner IT Symposium/Xpo™ is een toonaangevend evenement dat jaarlijks wordt gehouden voor IT-beslissers en CIO's.

Ook dit jaar zijn Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel weer exclusief mediapartner voor Gartner Benelux bij ITSymposium/Expo in Barcelona. Bij dit evenement, de grootste CIO-bijeenkomst van Europa, zullen we gasten uit de Benelux weer verwelkomen bij de BeNeLux Overheidslunch, de Nederlandse analistensessie, het Gartner Holland House en de Gartner Belux Country Reception.

Het evenement biedt een platform voor innovatieve discussies over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT en digitale transformatie. Het evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met de meest prominente IT-leiders en experts en te profiteren van hun kennis en ervaring. Het Gartner IT Symposium/Xpo™ 2023 zal naar verwachting een breed scala aan interessante sessies, workshops en keynote presentaties bieden, waardoor deelnemers kunnen profiteren van de nieuwste inzichten en strategieën om hun bedrijf naar de toekomst te leiden.


De volledige agenda van het Gartner IT Symposium/Xpo is hier beschikbaar. Via deze webpagina kunt u zich ook registreren voor het symposium.
U kunt € 750,- besparen als u zich aanmeld met code Dutch IT. 


Gartner kortings code