Event

Dutch IT Channel Awards

Evenement informatie

Wanneer

van 13 maart 2025 tot 13 maart 2025

Locatie

Studio21
Joop van den Endeplein 7
1217 WJ Hilversum

Dutch IT Channel organiseert met trots ieder jaar het grootste en meest exclusieve IT-netwerkevenement in Nederland, de Dutch IT Channel Awards. De te winnen prestigieuze prijzen worden op 13 maart 2025 in Studio21 Hilversum tijdens een feestelijke avond vol show en waardering, uitgereikt in 24 categorieën, waarbij erkenning wordt gegeven aan uitmuntendheid op het gebied van opvallende business cases, inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën.


De Dutch IT Channel Awards is het grootste jaarlijkse exclusieve netwerk event waarbij topspelers uit
de Nederlandse IT Business prestigieuze prijzen kunnen winnen in 24 categorieën.
De Dutch IT Channel Awards worden onder andere uitgereikt voor opvallende business cases, inspirerend leiderschap of de nieuwste technologieën. Met honderden inzendingen en beoordeling door een kundige jury is het winnen van een Dutch IT Channel Award de hoogste onderscheiding in de Nederlandse ICT-branche.

Op 13 maart 2025 worden de Dutch IT Channel Awards afgesloten met een Dutch IT Channel Awards Gala, dat vele deelnemers uit de hele Nederlandse IT-channel trekt, waaronder Software & Hardware leveran-ciers, Service Providers, Resellers, MSSP’s, MSP’s, VARs, Consultants, Datacenters en IT-distributeurs. Allemaal partijen die kunnen aantonen dat ze in staat zijn om succesvolle resultaten te leveren voor hun partners en klanten!

U kunt uw gewaardeerde relaties meenemen naar het Dutch IT Channel Awards Gala, waar ruim 750 mensen en honderden IT-bedrijven samenkomen. U kunt kiezen uit 1 of meerdere tafels, voor 10 personen, waarbij een voortreffelijk diner wordt gereserveerd tijdens een wervelende show.

Sponsor
Sponsors van de Dutch IT Channel Awards genieten van vele voordelen. Zodra uw bedrijf deelneemt aan de Dutch IT Channel Awards wordt uw logo op alle marketing uitingen meegenomen, voor en tijdens het event.

Als sponsor bereikt u tijdens dit netwerk evenement een invloedrijke doelgroep, omdat veel belangrijke beslissers op management en directieniveau aanwezig zullen zijn. U kunt snel in contact komen met inte- ressante business partners.

Meet and Greet
Tot slot profiteert uw organisatie van het sterke imago van de Dutch IT Channel Awards. Dat maakt u een zeer aantrekkelijke business partner!

Meer informatie
Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl 06 109 465 45
Vincent van Sas: v.vansas@dutchitchannel.nl 06 250 166 73