Event

Dutch IT Channel Awards Gala | 14 maart 2024

Evenement informatie

Wanneer

14 maart 2024

Locatie

Studio21, Hilversum

Jaarlijks worden de Dutch IT Channel Awards uitgereikt aan de winnaars van 24 categorieën met 5 genomineerden. Op dit gala komen jaarlijks ruim 700 genodigden.

De Dutch IT Channel Awards worden onder andere uitgereikt voor opvallende business cases, inspirerend leiderschap of de nieuwste technologieën. Met honderden inzendingen en beoordeling door een kundige jury is het winnen van een Dutch IT Channel Award de hoogste onderscheiding in de Nederlandse ICT-branche.

Het is weer zover. U kunt weer gaan nomineren voor de Dutch IT Channel Awards. Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in één van de 24 categorieën van de Dutch IT Channel Awards en een Editors choice Award. Iedereen kan nomineren. Als afsluiting van de nominatie en stemperiode vindt het prestigieuze Dutch IT Channel Awards gala plaats op 14 maart 2024 in Studio21 teHilversum.

Snel en eenvoudig nomineren

Onderbouw uw nominatie zo duidelijk mogelijk. Beschrijf waarom een organisatie of persoon volgens u, innovatief, krachtig, succesvol of bijzonder is. Ook kunt u een relevante case aanleveren. Hoe beter de onderbouwing, hoe meer kans opeen nominatie. Nomineren kan tot 20 oktober 2023 op deze site. Daarna maakt de jury een keuze van 5 genomineerden per categorie en vangt de stem periode aan.

Gala en sponsors

De Dutch IT Channel Awards en het afsluitende gala zoals wij dat al jaren organiseren in Studio21 is niet mogelijk zonder sponsoren. Wij zijn zeer blij en verheugd dat Protinus IT wederom de Main Event Partner van het Dutch IT Channel Awards Gala wil zijn.


Ook u kunt sponsor worden.
Verzeker u nu al van de beste plekken

Het feestelijke Dutch IT Channel Awards gala zal in Studio21 plaatsvinden met een indrukwekkende entertainment show en een heerlijk galadiner. Verzeker u nu van de beste plekken en meldt u aan als sponsor. Neem daarvoor contact op met:

Sales

Frans Vertregt – f.vertregt@dutchitchannel.nl– 06 109 465 45

Vincent van Sas – v.vansas@dutchitchannel.nl –06 250 166 73