Witold Kepinski - 06 september 2023

Netsec congres geeft inzicht over cybersecurity, cloud en data solutions

In de snel veranderende wereld van technologie en bedreigingen is het waarborgen van een solide, veilige IT-infrastructuur van het grootste belang voor bedrijven van alle groottes. Het Netsec congres is een jaarlijkse conferentie voor professionals die op de hoogte willen blijven van de nieuwste IT-innovaties binnen Cybersecurity, Cloud en Data solutions. Het event vindt plaatst op 14 september in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Netsec congres geeft inzicht over cybersecurity, cloud en data solutions image

Het Netsec congres biedt een uitgelezen kans voor IT-professionals en besluitvormers om zich onder te dompelen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cybersecurity, Cloud en Data solutions. Daarnaast biedt Netsec de uitgelezen kans om in contact te komen met potentiële samenwerkingspartners en industrieleiders.

Netsec congres: ontdek de meerwaarde

Het Netsec Congres is een must voor ieder die zich bezighoudt met cybersecurity, cloud en data solutions. Laten we eens nader bekijken wat dit congres zo waardevol maakt:

1. Actuele inzichten: Het Netsec congres fungeert als een bron van actuele inzichten over diverse onderwerpen zoals NIS2, AI, het MITRE ATT&CK framework en Security Operations Centre (SOC). Van nieuwe dreigingen tot innovatieve technologieën, deelnemers krijgen een diepgaand begrip van het huidige cybersecurity-landschap, oplossingen en strategieën voor het bouwen van efficiënte toekomstbestendige infrastructuren en de volgende generatie Cloud-oplossingen.

2. Mogelijkheden voor Netwerken: Naast het delen van kennis biedt het congres unieke netwerkmogelijkheden. Op de informatiemarkt kunnen deelnemers in contact komen met branche-experts, gelijkgestemde professionals, leveranciers, en in gesprek gaan met exposanten. Wat leidt tot waardevolle samenwerkingen en connecties.

3. Korte informatiesessies: Deelnemers krijgen de kans om op de informatiemarkt en tijdens korte maar krachtige sessies, veel informatie te verwerven binnen één dag.

4. Touchpoint Leadership: Gerenommeerde leaders en experts op het gebied van cybersecurity, datacenter en cloud dragen bij aan het congres door hun ervaringen, perspectieven en best practices te delen

5. Bedrijfsinnovatie: Het congres biedt de kans om nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken. Door op de hoogte te blijven van opkomende technologieën, huidige trends en te netwerken met potentiële partners, kunnen deelnemers informatie inwinnen over het integreren van innovatieve oplossingen in hun bestaande strategieën.

Door deel te nemen aan het Netsec congres vergroten deelnemers niet alleen hun kennis, maar positioneren ze zichzelf ook als voorlopers in een industrie die voortdurend in beweging is. De combinatie van actuele inzichten, praktische ervaringen en netwerkmogelijkheden zorgt ervoor dat deelnemers goed uitgerust zijn om IT uitdagingen proactief aan te pakken.

Voor meer informatie en aanmelden voor Netsec op 14 september in de Midden Nederland Hallen te Barneveld: https://nl.netsec.events/