19 september 2023

Cloud Expo 2023: Hét Platform voor Innovatie in de Wereld van IT keert terug!

Na een uiterst succesvolle eerste editie in 2022, is de Cloud Expo terug en groter dan ooit tevoren! Op 6 en 7 december 2023 wordt Expo Houten opnieuw het epicentrum van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van IT en cloud computing. Met meer dan 140 exposanten en meer dan 130 kennissessies in negen speciale theaters, belooft de tweede editie van de Cloud Expo een waar spektakel te worden dat IT-professionals niet mogen missen.

Cloud Expo 2023: Hét Platform voor Innovatie in de Wereld van IT keert terug! image

De Cloud Expo 2023 brengt een indrukwekkende line-up van exposanten samen, waaronder enkele van de grootste namen in de branche. Onder hen bevinden zich Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet. Deze toonaangevende bedrijven zullen samen met ruim 140 andere exposanten hun nieuwste producten en innovaties presenteren, en bezoekers krijgen de kans om rechtstreeks in contact te komen met experts uit de industrie.

Een overvloed aan kennis

Met meer dan 130 kennissessies die elk 30 minuten duren, biedt de Cloud Expo een ongeëvenaarde gelegenheid om bij te blijven met de nieuwste trends en technologieën in de IT-sector. De negen speciale cloud-theaters zullen de volgende onderwerpen behandelen:

• Cloud

• Cyber Security

• Modern Workplace

• Big Data

• Artificial Intelligence

• Connectivity

• New Tech & IoT

• No-Code / Low-Code

• Sustainability

• Unified Communications

Of u nu geïnteresseerd bent in cloudstrategieën, beveiliging, duurzaamheid, kunstmatige intelligentie of opkomende technologieën, de Cloud Expo biedt een breed scala aan inzichten en kennis om uw organisatie vooruit te helpen.

Netwerkborrel met Live Muziek

Op woensdagavond kunnen bezoekers genieten van een grote netwerkborrel vanaf 16:15 uur, vergezeld van live muziek. Dit is een uitstekende gelegenheid om te ontspannen, te netwerken en uw connecties in de branche uit te breiden.

De grootste IT-beurs in Nederland

Met de diversiteit aan onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling, is de Cloud Expo uitgegroeid tot de grootste IT-beurs in Nederland. Het evenement belicht de meest relevante aspecten van de moderne IT-wereld en biedt inzicht in hoe organisaties kunnen gedijen in een steeds veranderend technologisch landschap.

Jeroen de Kam, Sales & Event manager Cloud Expo, zegt: "De Cloud Expo is het podium waar IT-professionals en toonaangevende bedrijven samenkomen om de toekomst van IT te verkennen. We zijn enthousiast over de groei en impact van dit evenement en kijken ernaar uit om de branche opnieuw te inspireren en te verbinden."

Marc Verhoeven, Marketing Manager Arrow Nederland, de bedenker achter Cloud Expo, voegt toe: "De Cloud Expo is ontstaan uit de behoefte om een centraal platform te creëren waar de nieuwste trends en innovaties in IT en cloud computing kunnen worden gedeeld. Dit evenement is uitgegroeid tot een essentiële ontmoetingsplaats voor IT-professionals en leveranciers, en we zijn trots op wat het heeft bereikt en nog zal bereiken in de toekomst."

Mis dit niet - noteer de data in uw agenda en zorg dat u aanwezig bent op de Cloud Expo 2023 in Expo Houten op 6 en 7 december. Voor meer informatie en registratie, bezoek de officiële website van de Cloud Expo: www.cloudexpo.nl

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024