Witold Kepinski - 27 april 2024

OutSystems ONE-conferentie in Amsterdam

OutSystems, speler in enterprise low-code applicatie-ontwikkeling, kondigt de ‘ONE: OutSystems NextStep Experience’ aan. Deze conferentie staat in het teken van de volgende generatie app-ontwikkeling ondersteund door generatieve AI (GenAI), en vindt plaats op 15 en 16 oktober in de RAI in Amsterdam. Het evenement biedt de wereldwijde OutSystems community de mogelijkheid inzichten te delen en de toekomst van het OutSystems platform te verkennen. Het programma bevat onder meer GenAI use cases, previews van nieuwe producten, fireside chats, technische toelichtingen en netwerkmogelijkheden voor klanten, ontwikkelaars, partners en andere geïnteresseerden.

OutSystems ONE-conferentie in Amsterdam image

"We kijken ernaar uit om ontwikkelaars, tech-liefhebbers en leiders uit de sector samen te brengen voor de ervaring van dit jaar, die onze op de business gerichte NextStep-programmering combineert met de ONE Conference," zegt OutSystems oprichter en CEO Paulo Rosado. "Ons doel is om een omgeving te creëren die innovatie en enthousiasme voor nieuwe mogelijkheden in app-ontwikkeling en GenAI stimuleert, en daarnaast veel kansen biedt voor het delen van ervaringen en bijscholing."

GenAI zorgt voor een enorme verschuiving in de manier waarop bedrijfsstrategieën worden ontwikkeld en we staan nog maar aan het begin. De ONE-conferentie biedt een routekaart voor de volgende generatie applicatie-ontwikkeling en laat zien hoe GenAI een revolutie teweegbrengt in de snelheid, kracht en wendbaarheid van organisaties, waarmee het een nieuwe standaard zet voor innovatie en vooruitgang.

Zakelijke leiders en ontwikkelaars krijgen informatie over de nieuwste ontwikkelingen rond het OutSystems-platform, om hen te inspireren software te bouwen die de meeste waarde toevoegt. Deelnemers zullen de nieuwste productinnovaties van OutSystems zien, leren van andere low-code visionairs en inzicht krijgen in belangrijke trends in de industrie.

Geïnteresseerde sprekers worden aangemoedigd om presentatievoorstellen in te dienen die gericht zijn op technologie, praktische voorbeelden en innovatieve ideeën die relevant zijn voor de OutSystems-community. Het programma, dat bijna dertig sessies bevat, vergroot de betrokkenheid van zakelijke leiders, verbetert de vaardigheden van het technische publiek met direct toepasbare tips voor het platform, en gaat dieper in op kritieke kwesties waarmee IT-leiders mee te maken hebben.

Oleksandr Matvitskyy, Senior Director Analyst bij Gartner, geeft inzichten in de hedendaagse IT-uitdagingen en succesvolle technologische- en mensgerichte strategieën. "Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn presentatie op de OutSystems ONE Conference in te gaan op uitdagingen en strategieën voor succes op het gebied van technologie en personeel", aldus Oleksandr Matvitskyy, Senior Director Analyst bij Gartner. "Ik ben enthousiast over het vooruitzicht om samen in de toekomst van app-ontwikkeling te duiken en nieuwe benaderingen te ontdekken om te floreren in een wereld die altijd in ontwikkeling is."

Aanwezigen krijgen tijdens de conferentie de kans om belangrijke innovaties van OutSystems te testen en het eerste succes met deze oplossingen bij klanten te zien, waaronder:

  • AI Agent Builder, de nieuwste AI-innovatie die IT-teams helpt om genAI in realtime te implementeren voor app-ontwikkeling, klantenservice- en verkooptoepassingen.
  • Data Fabric, één van de grootste updates voor het low-code platform van OutSystems om het vinden, raadplegen en analyseren van gegevens te stroomlijnen in een uniforme data-ervaring met ingebouwde beveiliging en governance.


Klik hier voor meer informatie
over aanmelden en inzendingen voor sprekers voor de ONE Conference

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024