Wouter Hoeffnagel - 10 mei 2017

ABAX ontvangt Excellent Solution Award tijdens Intertraffic China

Telematica-leverancier ABAX maakt bekend in Shanghai de ‘Excellent Solution’ award te hebben ontvangen. De award werd uitgereikt tijdens de beurs ITS Intertraffic China.

ITS Intertraffic China is één van de grootste beurzen op transportgebied in Azië, met meer dan 500 exposanten en 35.000 bezoekers. De beurs werd gehouden van 4 tot 6 mei in het Shanghai New International Expo Centre. De organisatie van de beurs is in handen van RAI Amsterdam en het Chinese TTEC.

Criteria

De criteria voor het winnen van een award waren helder. De oplossing moet stabiel, betrouwbaar, gemakkelijk te gebruikelijk, efficiënt en breed inzetbaar zijn. In vergelijking met andere oplossingen moest de winnaar niet alleen goede beoordelingen krijgen van klanten, maar ook innovatief zijn en in staat om sociale en economische voordelen te creëren.

“Dit is geweldig nieuws en een mooie resultaat voor ons allemaal bij ABAX. Intertraffic China is één van de grootste transport-beurzen ter wereld en we zijn dus erg trots dat onze technologie is erkend als Excellent Solution”, zegt Petter Quinsgaard, CEO van ABAX Group. Martijn Zewald, CEO bij ABAX in Nederland, voegt toe: “Deze prijs is een duidelijke bevestiging van het niveau en de kwaliteit van onze producten. Natuurlijk bedanken wij het jury-comité, maar het is vooral een erkenning van alle het harde werk dat al onze medewerkers dagelijks uitvoeren.”

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024