Redactie - 13 juni 2012

Docdata kiest voor Datacenter Brabant


In het groene Tier III datacenter van RegioCloud heeft DocData gekozen voor de uptime diensten van Datacenter Brabant. Datacenter Brabant biedt hiervoor een state-of-the-art, energiezuinige omgeving met een Tier III redundantie in zowel de technische infrastructuur van het datacenter zelf als ook in de high speed dataverbindingen.

Jack Heijkans, Director Docdata Benelux: “Met de aanvang van secure housing bij Datacenter Brabant gecombineerd met managed fiber connecties naar onze core locaties, is een start gemaakt met een samenwerking voor vele jaren. Het is mooi om te zien dat zich in de regio een degelijke IT-professional heeft gevestigd met een landelijke reputatie in kennis van IT en datacenter uptime. Onze klanten, zoals Zalando en bol.com, eisen 24/7/365 commitment van Docdata en met de professionals van RegioCloud kunnen we dat waarmaken”.

Ben van de Wijgert, Sales Manager Datacenter Brabant: “Ons portfolio aan IT-dienstverlening vanuit RegioCloud geeft klanten de keuze in totaal-ontzorging of deel-ontzorging. De kwaliteit en redundantie van systemen in ons datacenter garandeert de beschikbaarheid. We zijn blij met de komst van Docdata. We verwachten dat meer al dan niet beursgenoteerde ondernemingen voor onze garanties zullen kiezen. RegioCloud streeft ernaar om meerdere datacenters te realiseren dichtbij de kantoor- en fabrieksfaciliteiten van de gebruikers. Zo ontstaat een gegarandeerde en veilige data-infrastructuur in Nederland. Wij verwachten een blijvend groeiende vraag naar dit soort regionale dienstverlening”.

Docdata is marktleider in e-commerce fulfilment, en speelt een belangrijke rol achter de schermen van vele A-merken, retailers en e-tailers. Klanten van Docdata zijn onder meer bol.com, de Bijenkorf, V&D, HP, Logitech en Zalando. Ondersteund door diensten van Docdata worden dagelijks meer dan honderdduizend transacties gerealiseerd. De wereld van e-commerce verandert snel. Daarom investeert Docdata continu in mensen, apparatuur, de ontwikkeling van IT-systemen en in diensten. Hierdoor kan Docdata haar klanten zowel operationeel als op strategisch niveau bijstaan.

RegioCloud is een initiatief van een aantal Nederlandse ICT-ondernemingen die het voor bedrijven graag eenvoudig maken om data veilig te stellen en garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Datacenter Brabant is het eerste datacenter van een reeks regionale datacenters en is opgezet als regionaal IT-kenniscentrum. Elke vorm van outsourcing is bespreekbaar zolang RegioCloud de uptime mag garanderen.

Progress Communications BW start week 17 tm 19 Veeam On BW tm 12 juni 2023 Alleen DI Leaders
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023