Redactie - 29 oktober 2012

Vodafone, Cisco en Imtech ICT leveren BYOD oplossing Bring iT


Vodafone, Cisco en Imtech ICT leveren samen de BYOD oplossing Bring iT. Dit maakte de drie partijen bekend tijdens een feestelijk sales kick-off in Loosdrecht. Het komt er op neer dat Cisco de netwerkoplossingen levert, Vodafone het mobiele netwerk, abonnementen en telefoons, en Imtech het onderhoud.  

Imtech ICT, Cisco en Vodafone leveren samen een end-to-end BYOD-oplossing op het gebied van consultancy, technologie, integratie en beheer. Volgens de drie partners helpt Bring iT organisaties om de complexiteit rondom BYOD in goede banen te leiden, want BYOD vraagt om een integrale aanpak op basis van complementaire kennis en oplossingen, aldus de drie business partners.

Bringt iT brengt de kennis, producten en diensten van de drie partners bij elkaar. "Op deze manier kunnen organisaties profiteren van de slimme BYOD-oplossingen van Vodafone, de zekerheid van de producten van Cisco en de service van Imtech ICT. Dit alles met één plan en één aanspreekpunt voor advies, implementatie en support. Op die manier zijn organisaties verzekerd van een evenwichtige en integrale BYOD-oplossing, die afgestemd is op de specifieke situatie en wensen", zo menen de drie partners.

Door: Witold Kepinski


Cloudian BW - week 11/12-2023 SLTN Vierkant
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend