Redactie - 12 november 2012

Provide neemt ICT-dienstverlener VanderLet over


ERP-specialist Provide neemt IT-dienstverlener VanderLet over. De Provide Groep nam vorige maand ook al app-developer Applisive over.

VanderLet, opgericht in 1992, ontwerpt en realiseert informatiesystemen die zij 24/7 beheert en ondersteunt. VanderLet levert onder andere Virtual Desktop Infrastructure (Cloud) Solutions en ketenmonitoring-diensten. Het team van VanderLet bestaat uit bijna 40 specialisten die de afgelopen jaren actief zijn geweest in de markt van Managed Services en cloud computing.

Per direct worden alle diensten van VanderLet uitgevoerd onder de Provide Groep. De activiteiten van VanderLet in Almere zullen worden ondergebracht in het hoofdkantoor van de Provide Groep in De Meern. Mike Dawud (foto), CEO Provide Groep: "Zoals eerder aangegeven is het de ambitie van Provide om met zusterbedrijf Saga Consulting uit België een vooraanstaande positie binnen de Benelux te realiseren. Met de overname van VanderLet kunnen wij nu de specialismen op het gebied van Managed Services toevoegen."

Door: Witold Kepinski

SLTN Vierkant Progress Communications BW start week 17 tm 19
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024