Redactie - 24 april 2013

CRKBO registratie voor AMIS als Oracle-kenniscentrum


AMIS is in haar rol als Oracle-kenniscentrum opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Deze registratie heeft als voordeel dat het trainingsaanbod van AMIS vrijgesteld is van BTW. Dit levert een aanzienlijke besparing op voor klanten die BTW niet kunnen terugvorderen, zoals overheidsorganisaties.

Aan de registratie is een intensieve audit voorafgegaan, waarbij onder andere is gekeken of AMIS voldoet aan de kwaliteitseisen die het CRKBO stelt.De eisen betreffen kwaliteitsprocedures, reclame-uitingen, selectiecriteria voor trainers, evaluatie, lesmateriaal, betalingsvoorwaarden en klachtenprocedures.

Oracle-kenniscentrum
AMIS is een Oracle-kenniscentrum in Nederland en geeft advanced trainingen op het gebied van Oracle-technologie en daaraan gerelateerde technieken. De trainingen worden gegeven door Oracle-specialisten en bieden hands-on ervaring, opdrachten en sluiten aan op vragen uit de praktij. De trainingen bevatten nieuwe methoden- en technieken en hebben een actueel karakter, aldus AMIS.