Redactie - 27 november 2013

Ingram Micro Nederland biedt Nomadesk file sharing dienst


Met ingang van 1 december heeft Ingram Micro Nederland Nomadesk opgetekend als nieuwe vendor. Nomadesk is aanbieder van een hoogwaardige en professionele filesharing dienst.

Nomadesk filesharing is buitengewoon geschikt als uitbreiding op het managed services en cloud aanbod van IT resellers. Nomadesk levert daarmee een waardevolle aanvulling op het cloud aanbod van Ingram Micro Nederland.

Het tekenen van de overeenkomst tussen Nomadesk en Ingram Micro Nederland maakt onderdeel uit van de Europese uitbreiding van het Cloud en Services aanbod van Ingram Micro. In Frankrijk en België is Nomadesk al enkele maanden beschikbaar. Nederland is hier nu aan toegevoegd. In de komende maanden zullen meerdere Ingram Micro organisaties in Europa tevens Nomadesk aan gaan bieden.

Joost Fhij (foto), Cloud Business Manager bij Ingram Micro Nederland, is erg blij met de uitbreiding van het Cloud portfolio met Nomadesk filesharing. “Nomadesk levert een uiterst professionele filesharing dienst met een uniek karakter. Bij filesharing wordt al snel gedacht aan allerlei gratis oplossingen. Nomadesk laat zien dat een professionele invulling van een filesharing dienst aanzienlijk meer functionaliteiten en veiligheid biedt met een zeer hoog gebruiksgemak. De dienst sluit daarnaast zeer goed aan bij het aanbod dat wij reeds hebben. Het feit dat Nomadesk zijn dienst ontwikkeld heeft met als uitgangspunt dat de levering door het kanaal plaats gaat vinden, maakt dat het beheer en management ook zodanig ontwikkeld is. Dit levert zeer mooie kansen op voor onze resellers om het eigen Cloud en Services aanbod uit te breiden en te verrijken.


Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023