Witold Kepinski - 09 december 2014

VCD Healthcare levert aan Diakonessenhuis ERP-oplossing van Vidaví

Het Diakonessenhuis kiest voor de ERP-oplossing Vidaví! Het Diakonessenhuis te Utrecht heeft Vidaví, op de HRM module na, volledig afgenomen. Dit meldt Bart Mulder, Manager VCD Healthcare.

Diakonessenhuis en VCD tekenden het contract voor de levering en implementatie van de ERP-oplossing Vidaví. De HRM module wordt vooralsnog niet geïmplementeerd. Een grondig en zeer zorgvuldig selectietraject heeft aangetoond dat VCD Healthcare als beste partij naar voren is gekomen. Enerzijds door de uitgebreide zorgspecifieke functionaliteiten van Vidaví en anderzijds door de best-practise aanpak van VCD Healthcare. Een groot voordeel daarbij is dat Vidaví een standaard applicatie betreft en het dus geen maatwerktraject wordt waardoor de risico’s beperkt worden, aldus Flip Cornelisse, directeur Facilitair Bedrijf Diakonessenhuis.

Het Diakonessenhuis is inmiddels de elfde relatie waarbij Vidaví geïmplementeerd gaat worden. Ook het Ikazia Ziekenhuis, Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB), Diaconessenhuis Leiden en andere partijen werken naar met Vidaví.

WK

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29