Redactie - 04 augustus 2015

Endemol Shine Group gaat digitaal en papierloos vergaderen

De Endemol Shine Group, bestaande uit de mediabedrijven Endemol, Shine en CORE Media, heeft gekozen voor BoardPacks om volledig digitaal en papierloos te vergaderen. BoardPacks, ontwikkeld door de Engelse governance-specialist eShare, is hierbij door ETTU geïmplementeerd binnen de Office 365 omgeving van de Endemol Shine Group.

Vanuit de Endemol Shine Group is de behoefte ontstaan om volledig papierloos te vergaderen en zo alle notulen, documenten, besluiten en taken van vergaderingen terug te vinden op één centrale plaats. Daarnaast was het belangrijk om deze informatie te ontsluiten via tablets, zodat het management zowel op kantoor als onderweg vergaderingen kan voorbereiden. De Endemol Shine Group heeft hiervoor gekozen voor de BoardPacks oplossing in Office 365.

Jolanda Verwoert, Functioneel Applicatiebeheerder van de Endemol Shine Group: “BoardPacks stelt ons in staat om volledig digitaal en papierloos te vergaderen. Door gebruik te maken van de gemakkelijke iPad app beschikt het management altijd over de laatste informatie en kunnen zij ook offline vergaderingen voorbereiden. Dankzij BoardPacks kunnen wij dan ook efficiënter vergaderen en samenwerken.”

Piet Vink, directeur van ETTU: “Met BoardPacks beschikt Endemol Shine Group over een krachtige oplossing om binnen SharePoint Online en Office 365 volledig digitaal en papierloos te vergaderen. De combinatie van SharePoint Online en apps voor de tablet zorgt ervoor dat het niet uit maakt vanuit waar er gewerkt wordt, alle informatie wordt centraal en veilig opgeslagen. Zeker nu steeds meer organisaties volledig digitaal willen werken, is digitaal vergaderen een belangrijk aandachtspunt voor het management van veel organisaties.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14