Redactie - 25 juli 2018

SER opnieuw gecertificeerd als Microsoft Gold Partner

SER opnieuw gecertificeerd als Microsoft Gold Partner image

Geprolongeerd: voor de elfde keer op rij heeft SER de Microsoft Gold Partner status verworven. Wereldwijd bereikt slechts een procent van alle Microsoft-partners deze status. Daarmee is opnieuw de implementatie van de Doxis4 ECM-suite in Microsoft-producten bewezen, evenals de meerwaarde voor SER-klanten.

Applicatie ontwikkeling 

Met de vernieuwde gouden status voor Applicatie Ontwikkeling heeft de Europese marktleider van Enterprise Content Management (ECM)* opnieuw zijn competentie bevestigd voor een integratie van Doxis4 met Microsoft-producten. Klanten profiteren van SER´s langetermijnstrategie en inzet voor gekwalificeerde medewerkers.

“Slimme integraties zoals die van Doxis4 in Microsoft-producten zijn onontbeerlijk bij de ontwikkeling van efficiënte werkmethoden in dagelijkse omgevingen. Onze gebruikers beschikken over maximaal presterende zoek- en opbergfuncties, zonder dat zij hun vertrouwde Microsoft-omgeving hoeven te verlaten”, verklaart Klaus Eulenbach, Hoofd Technologie bij SER.

Het hoogste competentieniveau sinds 2017

Sinds 2007 heeft SER consequent de Microsoft Gold Partner status verworven en daarmee voldaan aan alle eisen die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt bijvoorbeeld ook een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in; SER overschrijdt dat aantal ruimschoots. Daarnaast dient een softwareleverancier te kunnen aantonen dat de klantinstallaties succesvol samenwerken met de producten van zowel de leverancier als met die van Microsoft.

Naadloze integratie met Doxis4

Doxis4 is volledig geïntegreerd met Microsoft Office, Outlook, SharePoint en Dynamics NAV en AX. Iedere SER gebruiker heeft de garantie dat zodra Microsoft een nieuw besturingssysteem of een nieuwe database uitbrengt (zowel Windows als SQL-servers), deze direct beschikbaar zijn voor Doxis4. Klanten profiteren van handige Microsoft add-ins die hen van talloze ECM-functies voorzien zoals Doxis4 SharePoint Portal Connector en Doxis4 SmartOffice Plus. Daarmee kunnen bijvoorbeeld documenten rechtstreeks vanuit Microsoft SharePoint, Word, Excel of PowerPoint gearchiveerd en gezocht worden. Een ander hulpmiddel is Doxis4 SmartOutlook Plus waarmee gebruikers bijvoorbeeld e-mails en hun bijlagen rechtstreeks kunnen toewijzen aan Microsoft Outlook voor hun bedrijfsprocessen.

Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 Progress Communications BW start week 17 tm 19
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023