Wouter Hoeffnagel - 21 december 2018

PQR lanceert Technical Leadership Team

PQR lanceert Technical Leadership Team image

Het is een uitdaging om toekomstgerichte keuzes te maken en tegelijkertijd rekening te houden met traditionele hardware en applicaties. Om organisaties hierbij te helpen heeft IT-dienstverleners PQR een Technical Leadership Team opgezet.

Het Technical Leadership Team bestaat uit de topexperts van PQR, die hun kennis vanuit verschillende technische focusgebieden samenvoegen om te komen tot innovatieve en werkbare toepassingen van IT. Hierbij speelt de gebruikerservaring een belangrijke rol. De eindgebruiker is immers steeds zelfredzamer op IT-gebied: een ontwikkeling die PQR toejuicht en graag verder helpt.

Krachten bundelen voor een brede technologische visie

CTO Sheau Pei Chong legt uit: "Het is een logische stap om de aanwezige expertise binnen PQR samen te voegen in een Technical Leadership Team. Door de krachten te bundelen kunnen onze experts vanuit verschillende vakgebieden een brede en krachtige technologische visie blijven ontwikkelen om te delen met onze klanten, zodat ook zij voorop blijven lopen in hun eigen branche. Dat mogen de klanten ook van PQR verwachten."

Naast R&D wordt er binnen het team gewerkt aan de technologische strategie en business enablement. Dit laatste geeft ook een nieuwe dimensie aan de al bestaande PQR-dienst CTO-As-a-Service, waarbinnen de experts uit het PQR Technical Leadership Team voor klanten een businessanalyse op maat uitvoeren en een passend advies verzorgen over de IT-strategie van de onderneming.

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Cloudian BW - week 11/12-2023
ALSO CTV BW 06-06-2023 t/m 15-06-2023