Witold Kepinski - 15 mei 2019

IBM ondersteunt automotive met cloud en blockchain

IBM ondersteunt automotive met cloud en blockchain image

IBM kondigt meerdere nieuwe samenwerkingen aan, met onder andere Volkswagen, Moovster en het Nederlandse Vinturas, om de auto industrie te veranderen middels de inzet van de hybrid Cloud en blockchain.

Volgens een IBM IBV studie inzake automotive, gelooft 73% van de leiders in deze industrie dat toekomstige mobility services co-creatie met consumenten nodig hebben, gezien digitale technologieën de relatie met onze voertuigen veranderen. Hybride cloud en AI oplossingen - inclusief IoT en blockchain - leveren een verhoogde personalisatie van digitale services in de hele automotive keten.

Om zich klaar te maken voor dit volgende tijdperk, werken automotive organisaties in heel Europa samen met IBM om de groeiende complexiteit van connected diensten en de grotere behoefte aan samenwerking met klanten en partners in het ecosysteem te adresseren:

Volkswagen Sachsen GmbH: werkt met IBM samen zodat de Volkswagen groep zijn verkooptarget van 1 miljoen electrische voertuigen in 2025 kan halen.

Moovster: deze in München gevestigde mobiliteits- en AI start-up, gebruikt IBM Cloud om zijn nieuwe Mobility-as-a-Service platform voor werkgevers, werknemers, bewoners en slimme steden die mobiliteit in grote steden willen verbeteren te beheren.

Vinturas: een in Nederland opgericht Europees automotive platform, gebruikt IBM Blockchain technologie om de volledige supply chain inzichtelijk te maken

FOBT2023 | Banner vierkant - REGISTER DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure
Progress Communications BN start week 17 tm 19