Witold Kepinski - 19 juni 2019

AI gedreven Technologie Previews in Adobe Experience Cloud

AI gedreven Technologie Previews in Adobe Experience Cloud image

Adobe introduceert AI-gedreven Technologie Previews in Adobe Experience Cloud om het beheer van klantervaringen (CXM) te versnellen. Deze nieuwe functionaliteit stelt bedrijven in staat om nieuwe analytics-innovaties direct te testen, aldus Adobe.

De concurrentie om de kritische consument die steeds hogere verwachtingen heeft, dwingt volgens Adobe merken om bij elke klantinteractie een doel te hebben. De behoefte aan goede klantgerichte functionaliteit is groot, omdat het steeds belangrijker wordt voor bedrijven om uitzonderlijke klantervaringen te bieden. Uitdaging is echter dat de beste tools vaak niet direct beschikbaar zijn, nieuwe functionaliteiten blijven vaak onnodig lang hangen in omslachtige en trage ontwikkelingscycli waarbij implementaties vaak eerst intensieve testrondes doorlopen.

Met Technologie Previews maakt Adobe een aantal van haar geavanceerde AI-mogelijkheden versneld beschikbaar voor merken. Dit zorgt ervoor dat bedrijven sneller dan ooit gebruik kunnen maken van nieuwe innovaties. Merken hebben hiermee namelijk snel toegang tot de nieuwste technologie terwijl zij tegelijkertijd helpen bij het vormgeven van product roadmaps. T

echnologie Previews biedt merken de mogelijkheid in een vroeg stadium gebruik te maken van de AI-gedreven technologie op basis van Adobe Sensei, waardoor een voorheen problematisch en langdurig proces – vaak ontwikkelt in silo’s met minimale input van de klant – tot het verleden behoort. Klanten kunnen hun feedback in real-time met Adobe’s productteams delen, zodat Adobe ervoor kan zorgen dat de juiste aanpassingen worden doorgevoerd voordat producten in bèta of breed worden geïntroduceerd.

Technologie Previews is als eerste beschikbaar in Adobe Analytics, een oplossing voor real-time inzicht in data en voorspellende analyses, en helpt organisaties om de volledige end-to-end klantervaring beter te organiseren en te personaliseren.

 

SLTN Vierkant Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023
Axians MAESTRO BN start 28-9 tm 28-10