Redactie - 27 augustus 2019

Microsoft Azure en Informatica werken samen

Azure en Informatica werken nu samen om barrières voor migratie van cloudanalyses te verwijderen zo melden de twee leveranciers.

John 'JG' Chirapurath General Manager, Azure Data & AI meldt in een blog:

"Deze samenwerking tussen Microsoft en Informatica biedt klanten een versneld pad voor hun digitale transformatie. Naarmate klanten hun analysesystemen moderniseren, kunnen ze opkomende technologieën, zoals AI en machine learning, echt beginnen te integreren in hun bedrijf. Zonder analytics-workloads naar de cloud te migreren, wordt het moeilijk voor klanten om het potentieel van hun gegevens te maximaliseren.

Voor klanten die al jaren analyse-apparatuur afstemmen, zoals Teradata en Netezza, kan het overweldigend lijken om de reis naar de cloud te beginnen. Klanten hebben waardevolle tijd, vaardigheden en personeel geïnvesteerd om optimale prestaties te behalen met hun analysesystemen, die de meest gevoelige en waardevolle gegevens voor hun bedrijf bevatten. We begrijpen dat het idee om deze systemen naar de cloud te migreren riskant en ontmoedigend kan lijken. Daarom werken we samen met Informatica om klanten te helpen hun cloudanalyse-reis vandaag te beginnen met een toonaangevend aanbod.

Gratis evaluatie
Met dit aanbod kunnen klanten nu samenwerken met Azure en Informatica om gemakkelijk hun huidige gegevensdomein te begrijpen, te bepalen welke gegevens zijn verbonden met hun huidige gegevensmagazijn en tabellen te repliceren zonder gegevens te verplaatsen om een ??robuust bewijs van waarde uit te voeren.

Dit stelt klanten in staat om een ??end-to-end overzicht van hun gegevens te krijgen, een bewijs van waarde uit te voeren zonder hun bestaande systemen te verstoren, en ziet snel de mogelijkheden om naar Azure te verhuizen.

Gratis codeconversie
Een cruciaal aspect van het migreren van on-premises apparaten naar de cloud is het converteren van bestaande schema's om te profiteren van cloudinnovatie. Deze conversie kan snel duur worden, zelfs als bewijs van waarden.

Met dit gezamenlijke aanbod van Azure en Informatica ontvangen klanten gratis codeconversie voor zowel de proof of value-fase en bij volledige migratie naar de cloud, als een SQL Data Warehouse-abonnement voor de duur van het proof of value (tot 30 dagen) ).

Praktische aanpak
Zowel Azure als Informatica wijdt het personeel en de middelen aan om analyse-experts ter plaatse te hebben om klanten te helpen bij hun migratie naar Azure.

Klanten die in aanmerking komen voor dit aanbod, krijgen volledige ondersteuning van Azure SQL Data Warehouse-experts. Ze zullen helpen bij de initiële beoordeling, het uitvoeren van het bewijs van waarde en zorgen voor best practices tijdens migratie."

Cloudian BW - week 11/12-2023 Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
ALSO CTV BW 30-05-2023 t/m 06-03-2023