Witold Kepinski - 05 november 2019

Liquit tekent OEM-overeenkomst met VMware

Liquit, een Nederlands softwarebedrijf, kondigt aan dat het de samenwerking met VMware verder heeft uitgebreid op het digitale workspace platform van het bedrijf, VMware Workspace ONE.

Deze samenwerking maakt nieuwe acties binnen de Enterprise App Repository in Workspace ONE mogelijk, doordat Liquit Setup Store content beschikbaar wordt gemaakt voor het eenvoudig packagen en patchen van applicaties. De Workspace ONE Enterprise App Repository biedt een marktplaats van honderden populaire pre-packaged en geteste Win32 applicaties die direct kunnen worden ingezet en automatisch kunnen worden gepatcht. Eenvoudige onboarding van applicaties en het verlagen van de kosten voor applicatie-packaging zijn twee belangrijke stappen in de customer journey naar Windows 10 management.

“We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Liquit, omdat zij een enorme hoeveelheid ervaring en expertise rondom Windows 10 applicaties met zich meebrengen. Dat biedt toegevoegde waarde voor onze Workspace ONE klanten die zich richten op het moderniseren van hun managementaanpak,” zegt Jason Roszak, Senior Director, Windows Management Services, End User Computing bij VMWare.

Cloudian BW - week 11/12-2023 DIL Dutch IT Leaders Linkedin
ALSO CTV BW 06-06-2023 t/m 15-06-2023