Witold Kepinski - 17 maart 2020

Infosys en IBM werken nauwer samen

Infosys en IBM werken nauwer samen image

Infosys en IBM kondigen een wereldwijde alliantie aan om ondernemingen te helpen met het versnellen van hun digitale transformatie.

De samenwerking helpt organisaties om hun workloads en applicaties over te zetten, te moderniseren en te transformeren door gebruik te maken van IBM’s Public Cloud. Dankzij de samenwerking kan Infosys klanten toegang geven tot Red Hats open source portfolio op IBMs Public Cloud. Met deze samenwerking wil Infosys zijn klanten de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de meest veilige, hoogstaande open Public Cloud. Dit moet het moderniseren van de IT-infrastructuur bij streng gereguleerde industrieën, zoals de financiële sector en de zorg, verbeteren.

Infosys is de eerste Global System Integrator die toetreedt tot het nieuwe IBM Public Cloud Ecosysteem. Hierdoor kan het bedrijf, via serviceproviders, IBM Public Cloud services aanbieden. Als onderdeel van het programma kan Infosys technische expertise van IBM inzetten om klanten te ondersteunen bij hun overstap naar de Public Cloud van IBM.

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19