Redactie - 18 juni 2020

KPMG en SAS werken samen rond cloud transformatie

KPMG en SAS kondigden tijdens het Virtual SAS Global Forum 2020 een plan aan om Cloud Acceleration Centers op te richten met een specifieke focus op Noord-Amerika, Europa en Zuidoost-Azië. De organisaties gaan samenwerken om de overstap naar de cloud voor SAS-klanten te helpen versnellen.

Het doel van deze centra is om bedrijven te helpen hun overstap naar de cloud - van ontwerp en architectuur tot implementatie - kosteneffectiever en sneller te laten verlopen. Het zullen zeer collaboratieve, technologische omgevingen worden die multidisciplinaire teams samenbrengen. Ze gaan klanten ondersteunen die hun eigen cloudomgeving hebben, maar ook klanten die gebruik maken van andere cloud managed services.

Organisaties die zich voorbereiden op de post-corona realiteit en de toekomst maken gebruik van de cloud. Daarnaast kunnen klanten via een cloud-gebaseerde SAS®-infrastructuur profiteren van een aantal direct beschikbare cloud-oplossingen en managed services zoals anti-money laundering, procurement integrity en SAS Model Manager op SAS Viya.

Deze oplossingen kunnen klanten helpen betere inzichten uit hun data te halen om fraude te bestrijden en risico's te beperken. Tegelijkertijd kunnen ze ook analytics en AI ontwikkelen, implementeren en beheren om ervoor te zorgen dat modellen goed worden begrepen en sneller in productie worden genomen, aldus SAS,

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 DIL Dutch IT Leaders Linkedin
AWS Summit Amsterdam liggend Nieuwsbrief  tm 31 mei 2023