Witold Kepinski - 23 oktober 2020

TIBCO neemt Information Builders over

TIBCO Software, speler op het gebied van bedrijfsgegevens,heeft aangekondigd dat het een overeenkomst is aangegaan om Information Builders (ibi), een data- en analysesoftwarebedrijf, voor een onbekend bedrag over te nemen.

Information Builders heeft volgens TIBCO een breed productportfolio en datagestuurde oplossingen die de kern vormen van digitale transformatie. De uitgebreide set van gegevensbeheer- en analysemogelijkheden zal het Connected Intelligence-platform van TIBCO versterken om dieper in te spelen op de end-to-end behoeften van klanten.

“Datagedreven inzicht is belangrijker dan ooit. Met de overname van ibi krijgen we toegang tot een bredere set van analyses en technologie, waardoor we in hoge mate beter in staat zijn om 's werelds toonaangevende organisaties te helpen bij het oplossen van hun meest complexe dataproblemen ”, aldus Dan Streetman (foto), CEO van TIBCO. "De combinatie van onze twee bedrijven, met sterke en complementaire capaciteiten, zal het potentieel van realtime gegevens verder ontsluiten om snellere, slimmere beslissingen te nemen."

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 SLTN Vierkant
Progress Communications BN start week 17 tm 19