Witold Kepinski - 11 november 2020

Dimensys & Minit bundelen hun krachten met Process Mining

Softwareleverancier Minit en SAP Partner Dimensys gaan een strategische samenwerking aan. Door de handen ineen te slaan, vergroten beide partijen hun slagkracht in de bediening van de Process Mining markt.

Process Mining stelt organisaties in staat op eenvoudige wijze de onschatbare waarde van hun enorme verzameling data maximaal te benutten. Met de bundeling van de software van Minit en de SAP-expertise van Dimensys beschikken klanten in de Benelux nu over een optimale bediening op het gebied van krachtige, datagedreven procesoptimalisaties, aldus Alexander Haas, CEO Dimensys. Hij zegt over het nieuwe partnership: "Deze samenwerking past uitstekend in onze belofte om assets beter, nauwkeuriger en effectiever in te kunnen zetten. Onze expertise op de domeinen Projecten en Onderhoud is van essentieel belang om de inzichten die de Process Mining technologie leveren naar prestatieverbeteringen te vertalen."

Rasto Hlavac, CEO and founder of Minit, voegt toe: “We zijn verheugd samen met een sterke partner als Dimensys nog meer bedrijven in de Benelux toegang tot de onbegrensde mogelijkheden van Process Mining-technologie te kunnen geven. De inzichten die onze oplossing en de expertise van Dimensys bieden, stellen ondernemingen in staat beter geïnformeerde beslissingen te nemen en hun operationele efficiëntie te verbeteren."

 

SLTN Vierkant Progress Communications BW start week 17 tm 19
Axians MAESTRO BN start 28-9 tm 28-10