Witold Kepinski - 15 december 2020

Visma neemt Khonraad over

Visma, speler in bedrijfskritische software voor particuliere ondernemingen en openbare organisaties in Nederland, België, Scandinavië en de Baltische staten, neemt Khonraad over, een leverancier van bedrijfskritische diensten gericht op automatisering van workflows in maatschappelijke zorg.

In de afgelopen jaren is Visma in de Nederlandse markt snel gegroeid met nu ongeveer 350 miljoen euro omzet en meer dan 2.000 medewerkers in deze zeer strategische regio. Met de overname van Khonraad zet Visma haar opmars in Nederland voort, waarmee haar positie op de Europese markt wordt versterkt.

“We zijn erg blij dat Khonraad heeft besloten zich bij de Visma-familie aan te sluiten. De samenwerking met Khonraad geeft ons een geweldige kans om toe te treden tot het sociale en gezondheidsdomein. We zien ook substantiële mogelijkheden voor samenwerking, vooral met Visma Roxit en Visma Circle in het (semi) overheidsdomein, aangezien Khonraad een uitgebreid klantenbestand heeft van gemeenten en zorgaanbieders ”, zegt Carsten Boje Møller, Divisiedirecteur van Visma Custom Solutions.

"We zijn verheugd dat we in Visma precies het juiste huis hebben gevonden voor alle mensen die voor ons belangrijk zijn - een zeer sterke en capabele partner, een mensgerichte werkgever en, belangrijker nog, een veilige paar handen voor het welzijn. van de mensen wier rechten worden beschermd door onze producten '', zegt Toine Khonraad, oprichter en MD van Khonraad Software Engineering BV

"Nu Khonraad toetreedt tot onze Visma-familie, zetten we weer een stap voorwaarts in onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan een betere samenleving", zegt Rob Steneker, Managing Director bij Visma Roxit

Khonraad zal naast Visma Connect, Visma Roxit, Visma Plusport en Visma Circle toetreden tot de Custom Solutions Division van Visma waarmee het de aanwezigheid van Visma in het Nederlandse e-government-ecosysteem versterkt.