Witold Kepinski - 13 februari 2021

SAP neemt No-Code Development Pioneer AppGyver over

SAP neemt No-Code Development Pioneer AppGyver over image

SAP heeft voor een onbekend bedrag AppGyver Oy overgenomen, een Finse speler op het gebied van ontwikkelplatforms zonder code waarmee gebruikers zonder codeervaardigheden applicaties kunnen bouwen voor web- en mobiel gebruik.

Met de overname is SAP beter in staat om klanten en partners te helpen hun IT-systemen efficiënt aan te passen aan hun specifieke behoeften en de bruikbaarheid van hun applicaties te optimaliseren. De oplossingen van AppGyver worden onderdeel van het SAP Business Technology Platform. Ze zullen het aanbod van SAP op het gebied van business process intelligence verbreden en een aanvulling zijn op het low-code aanbod van SAP van partner Mendix Tech BV, onderdeel van Siemens AG.

"AppGyver helpt ons onze no-code-mogelijkheden uit te breiden en een uitgebreid aanbod op dit gebied tot stand te brengen", aldus Michael Weingartner, president, SAP Business Technology Platform Core, SAP. “In de toekomst kunnen we een volledige reeks eenvoudige en geïntegreerde tools voor applicatieontwikkeling leveren waarmee klanten, partners en onze eigen teams de procesautomatisering kunnen verbeteren en de ervaring voor gebruikers van SAP-applicaties verder kunnen verbeteren. Door AppGyver's oplossingen toe te voegen aan onze eigen no-code-mogelijkheden, vergemakkelijken we het creëren van workflows, formulieren, geautomatiseerde procesautomatisering en lichtgewicht casemanagement. "

De overname verbreedt het nieuwe aanbod van SAP, het RISE with SAP-pakket, waarvan SAP Business Technology Platform en business process intelligence belangrijke onderdelen zijn. Het nieuwe aanbod helpt bedrijven om holistische bedrijfstransformaties uit te voeren die hen veerkrachtig, wendbaar en intelligent maken.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024