Redactie - 25 april 2022

Dutch IT Channel start Cloud Project 2022

Dutch IT Channel start Cloud Project 2022 image

Dutch IT Channel is gestart met het Dutch IT Cloud Project. Het Tech Business platform publiceert tot en met juni 2022 interessante content zoals artikelen en video’s in de speciale Cloud sectie van online platformen Dutch IT Channel en Executive-People. Tevens worden er Dutch IT Cloud Talkshows opgenomen in onze studio. Het Dutch IT Cloud Project richt zich op de community van leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers zoals CIO’s, cloud specialisten en IT-managers.

Dutch IT Channel belicht met zijn derde editie van het Cloud Project actuele trends en technologie toepassingen, zowel online als in de Cloud special die eind juni verschijnt. Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski: “Cloud wordt komende jaren nog belangrijker voor alle betrokkenen in onze branche. Organisaties die succesvol willen blijven maken volop gebruik van private, public en hybride cloud technologie en services. In de periode april-juni 2022 wordt er dan ook volop aandacht besteed aan actuele cloud trends, toepassingen en ontwikkelingen die organisaties wendbaar en toekomstbestendig maken.”

Dutch IT Cloud Onderzoek

Kepinski vervolgt: “We informeren met het Dutch IT Cloud Project de hele keten in de zakelijke ICT-branche. Een belangrijk onderdeel in dit project zijn de resultaten van het Dutch IT Cloud onderzoek dat in samenwerking met Smart Profile wordt uitgevoerd.

Doe nu mee met dit onderzoek via deze link!

Deelnemen

Participatie aan het Dutch IT Cloud Project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, resellers, IT-dienstverleners en service providers. Zij kunnen hun innovatieve cloud technologie en services aanbod via Dutch IT Channel en Executive-People aan IT-beslissers en channel partners tonen.

Voor partner mogelijkheden en aanvullende informatie neem contact op met:

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl / 06 109 465 45

Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl / 06 235 303 99

Download 21147_DIC_Cloud_project_Salesfolder_2022.pdf de Dutch IT Channel Cloud folder voor meer informatie.

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024