Redactie - 24 maart 2021

ABBYY lanceert no-code platform Vantage 2 en AI Marketplace

ABBYY lanceert no-code platform Vantage 2 en AI Marketplace image

ABBYY, een Digital Intelligence-onderneming, lanceert Vantage 2, een low-code/no-code platform dat cognitieve skills biedt voor RPA-robots, automatiseringssystemen, chatbots en mobiele oplossingen. Het bedrijf lanceert ook ABBYY Marketplace, de eerste open marktplaats waar organisaties herbruikbare AI-skills kunnen ontdekken, proberen en aanschaffen. Vantage 2 en Marketplace worden aan het grote publiek voorgesteld tijdens ABBYY’s virtuele conferentie Reimagine.

Met ABBYY Vantage 2 kunnen zogenoemde citizen developers - mensen uit de business met weinig codeerervaring - processen digitaliseren zonder daarvoor een beroep te moeten doen op de IT-afdeling. Zo kunnen organisaties hun automatiseringsstrategieën versnellen, de customer experience verbeteren, risico's verlagen en de productiviteit verhogen. De oorspronkelijke versie van Vantage werd volledig opnieuw ontworpen; Vantage 2 is gebouwd op microservices en verpakt in containers die door Kubernetes zijn georkestreerd om te voldoen aan de behoeften van een flexibele IT-bedrijfsvoering. Met een cloud-first architectuur en een intuïtieve, low-code/no-code interface maakt Vantage transformatieve technologieën zoals AI en machine learning gemakkelijk toepasbaar en inzetbaar binnen de onderneming.

De nieuwe ABBYY Marketplace biedt een uitgebreide online verzameling van herbruikbare technologische middelen, inclusief cognitieve skills voor het classificeren van documenten en data-extractie, ready-to-go processtromen, en kant-en-klare connectoren. Nu meer bedrijven geïnteresseerd zijn in try and buy biedt de marktplaats vooraf getrainde skills voor alle soorten documenten, zoals facturen, inkooporders, ontvangstbewijzen, leencontracten, verzekeringsclaims, vrachtbrieven en meer. ABBYY-partners kunnen ook nieuwe skills en andere technologische middelen bijdragen aan de markt of gebruiksklare middelen inzetten om automatiseringsprojecten te versnellen.

Cognigy, EXL, Kryon, Micro Focus, NICE, Pegasystems, PwC, en het Belgische RoboRana integreren Vantage 2 al in hun platforms. Out-of-the-box connectoren ontwikkeld door ABBYY zijn beschikbaar voor Alteryx, Blue Prism, en UiPath.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024