Witold Kepinski - 20 april 2021

Brthrs Agency is benoemd tot WordPress VIP Silver Agency Partner

Brthrs Agency is benoemd tot WordPress VIP Silver Agency Partner image

Brthrs Agency is benoemd tot WordPress VIP partner. WordPress VIP is de leverancier van WordPress voor de ontwikkeling van platformen voor grote corporates. Brthrs Agency is één van de slechts 44 wereldwijde partners in deze prestigieuze groep en het tweede Nederlandse bureau dat zich WordPress VIP partner mag noemen.

In deze rol wordt Brthrs aangedragen als gedegen partner in het ontwerp en de realisatie van WordPress oplossingen op schaal. Het VIP-platform biedt digitale marketing- en publicatieplatforms op corporate-niveau met WordPress als kern.

VIP ondersteunt toonaangevende digitale marketing-platforms voor enkele van de bekendste merken, waaronder Capgemini, Hachette Book Group en Facebook. Hun digitale publishing-klanten omvatten het hele medialandschap, van gerichte verkooppunten zoals Quartz, Tech Crunch en FiveThirtyEight tot enkele van de grootste uitgevers en websites ter wereld, zoals News Corp, Rolling Stone en Abril.

"De erkenning om als bureau lid te worden van WordPress VIP is iets waar we enorm trots op zijn. WordPress is een flexibel platform dat constant in ontwikkeling is. De ontwikkeling van de WordPress API zorgt ervoor dat het platform beter kan concurreren met concurrenten. Als partner willen we ons blijven inzetten om robuuste en toegankelijke websites en apps te ontwikkelen voor verschillende organisaties. We willen ook andere bureaus inspireren om meer te doen met toegankelijkheid en bij te dragen aan een inclusieve digitale wereld" aldus Robert Keus, Mede-oprichter Brthrs Agency

Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023 Progress Communications BW start week 17 tm 19
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29