Witold Kepinski - 05 juni 2021

Tanium as a Service is beschikbaar via datacenter in Frankfurt

Tanium as a Service is beschikbaar via datacenter in Frankfurt image

Tanium, leverancier van endpoint management en security, ontwikkeld voor complexe IT-omgevingen, laat weten dat zijn endpoint visibility- en control-oplossing, Tanium as a Service (TaaS), nu ook beschikbaar is via een lokaal datacenter in Frankfurt (Duitsland).

De beschikbaarheid via het Europese datacenter zorgt ervoor dat organisaties in heel Europa (en daarbuiten desgewenst) TaaS kunnen gebruiken om hun endpoints te beheren en beveiligen met optimale uptime en minimale latency. Ook organisaties in Nederland kunnen gebruikmaken van dit datacenter. Het datacenter in Frankfurt is, naast de bestaande vestigingen in de Verenigde Staten en Japan, de eerste Europese vestiging die TaaS aanbiedt.

“Een eerder Tanium-onderzoek onder IT-leiders onthulde grote hiaten in endpoint visibility als gevolg van de toenemende afhankelijkheid van thuiskantoren”, zegt Wytze Rijkmans, Vice President Benelux van Tanium. “Met een datacenter in Frankfurt zijn we nog beter in staat om organisaties in Europa het nodige inzicht in realtime te bieden. Dit maakt het voor IT-teams mogelijk om kwetsbare endpoints efficiënt te identificeren en herstellen. TaaS is de ideale oplossing voor organisaties die uitgebreid endpoint management nodig hebben, maar niet hun eigen on-premises infrastructuur willen bouwen.”

DIL Dutch IT Leaders Linkedin DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023