Redactie - 12 augustus 2021

Insight wint een drietal Microsoft Worldwide Partner Awards

Insight wint een drietal Microsoft Worldwide Partner Awards image

Insight Enterprises, wereldwijd IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, is bekroond met drie 2021 Microsoft Partner of the Year Awards. Microsoft riep Insight uit tot Migration to Azure Partner of the Year, Solution Assessments Partner of the Year en Microsoft 365 & Surface Solution Selling Partner of the Year.

De Microsoft Partner of the Year Awards vormen een blijk van erkenning voor partners die het afgelopen jaar uitmuntende oplossingen op basis van de technologie van Microsoft hebben afgeleverd. De awards zijn onderverdeeld in diverse categorieën. De genomineerden werden gekozen uit ruim 4.400 inzendingen door bedrijven in meer dan 100 landen.

“Deze awards geven blijk van het vermogen van Insight om zijn klanten te helpen om maximale waarde uit hun technologie te putten en de toekomst dichterbij te halen. Onze klanten investeren in nieuwe technologieën en strategieën die hen helpen om hun data optimaal te benutten en over te stappen op nieuwe manieren om te werken en zaken te doen. Onze status als Microsoft Partner of the Year is te danken aan onze diepgaande technische kennis en uitgebreide dienstenaanbod”, zegt Emma de Sousa, bestuursvoorzitter van Insight EMEA.

Migration to Azure Award

De Migration to Azure Award sluiten aan op het groeiende aanbod van Azure-diensten van Insight. Met dit aanbod kan het bedrijven klanten flexibiliteit en kostenefficiëntie op elke schaal bieden. Steeds meer organisaties stappen over op nieuwe vormen van digitaal werken. Toegang tot de cloud en het snel opdoen van inzichten aan de intelligente netwerkrand zijn daarvoor van cruciaal belang. De activiteiten van Insight als Azure Cloud Solution Provider vereenvoudigen de digitale transformatie van zijn klanten en zijn exponentieel gegroeid, meldt het bedrijf.

De omzet uit Azure-gerelateerde diensten van Insight ligt op koers om dit boekjaar met ruim 150% te groeien. De overstap naar de cloud is een belangrijk expertisegebied voor het bedrijf. Het biedt ruim 2.000 op Microsoft gerichte migratiediensten aan. Zijn technische professionals helpen meer dan 10.000 klanten met SQL-omgevingen om sneller naar de cloud over te stappen.

Solution Assessments Partner of the Year

Insight werd uitgeroepen tot ‘Solution Assessments Partner of the Year’ vanwege zijn Data Estate Assessment-dienst. Hiermee evalueert en moderniseert het de data-ecosystemen van zijn klanten en voorziet hen hij van voortdurende ondersteuning tijdens elk stadium van volwassenheid.

De mogelijkheden op het gebied van data en gegevensanalyse van Insight helpen organisaties met het realiseren van een samenhangende ‘single source of truth’ voor hun data. Zij profiteren daarbij onder meer van selfservicefunctionaliteit, snelle en flexibele rapportage en de mogelijkheid om hun innovatie te ondersteunen met Azure Machine Learning en AI.

Microsoft 365 & Surface Solution Selling Partner of the Year

In zijn hoedanigheid van Microsoft 365 & Surface Solution Selling Partner of the Year heeft Insight zijn klanten geholpen met het realiseren van het volledige potentieel van de moderne, integrale werkplekoplossingen van Microsoft. Zijn diepgaande kennis en jarenlange samenwerking met Microsoft maken Insight tot de voorkeurspartner voor organisaties die op nieuwe manieren van werken willen overstappen.

Insight won eerder ook andere prijzen. Het bedrijf werd eerder uitgeroepen tot Azure Modernizing Applications Partner of the Year (VS). Tijdens de Microsoft Security 2020 awards werd het voor het tweede jaar achtereen uitgeroepen tot Microsoft Azure Security Deployment Partner of the Year. Het behaalde de status van Microsoft Security Go To Market Partner of the Year en Microsoft 365 Security Deployment Partner of the Year. En tijdens de Canada Impact Awards werd het finalist in de categorieën Co-sell Impact Award, National Large Solution Provider Impact Award en Tech Intensity Impact Award.

“Ik beschouw het als een grote eer om de winnaars en finalisten van de 2021 Microsoft Partner of the Year Awards bekend te mogen maken”, zegt Rodney Clark, corporate vice president Global Partner Solutions, Channel Sales & Channel Chief bij Microsoft. “Deze illustere partners hebben blijk gegeven van een diepgaande toewijding aan de ontwikkeling van oplossingen van wereldformaat voor hun klanten, van de cloud tot en met de netwerkrand. Deze oplossingen behoren tot de beste die ons ecosysteem te bieden heeft.”

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024