Witold Kepinski - 03 september 2021

AWS Amazon FSx voor NetApp ONTAP is beschikbaar

AWS Amazon FSx voor NetApp ONTAP is beschikbaar image

Amazon Web Services (AWS) kondigt de algemene beschikbaarheid van Amazon FSx voor NetApp ONTAP aan; een nieuwe opslagservice die klanten in staat stelt om voor het eerst volledig beheerde NetApp ONTAP-bestandssystemen in de cloud te starten en uit te voeren.

ONTAP is het bestandssysteem van NetApp dat van oudsher on-premises bestandsservers aanstuurt en een veelgebruikte set databeheerfuncties biedt. Met Amazon FSx voor NetApp ONTAP kunnen klanten met slechts een paar klikken volledig beheerde NetApp ONTAP-bestandsopslag op AWS starten, uitvoeren en schalen. Hierdoor kunnen klanten hun applicaties die afhankelijk zijn van NetApp ONTAP naar AWS migreren zonder hun applicatiecode, tools, processen of workflows te hoeven wijzigen.

Amazon FSx voor NetApp ONTAP maakt het nu mogelijk voor klanten om hun applicaties en data te implementeren en te beheren met behulp van de NetApp ONTAP-workflows die ze al kennen en gebruiken, en genieten van de agility, schaalbaarheid, veerkracht en security van AWS.

SLTN Vierkant AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
AWS Summit Amsterdam liggend Nieuwsbrief  tm 31 mei 2023