Witold Kepinski - 22 september 2021

Achtste editie Dutch IT-channel Golf Cup 2021 geslaagd

Achtste editie Dutch IT-channel Golf Cup 2021 geslaagd image

De achtste editie van de Dutch IT-channel Golf Cup, dat dinsdag 21 september plaatsvond op Golfbaan het Rijk van Nunspeet, is geslaagd. Ruim twintig teams uit de Nederlandse IT Business hadden zich ingeschreven om mee te doen aan het jaarlijkse golfevenement dat plaatsvond onder perfecte weersomstandigheden en in een aangename ambiance. Het event werd afgesloten met een gezellige BBQ waar deelnemers met elkaar konden netwerken.

Tijdens de achtste editie van de Dutch IT-channel Golf Cup streden de flights van diverse kanaalpartners over achttien holes om de prijzen.

Kees Verhoeven

In de ochtend was er traditioneel een contentsessie, dit keer verzorgd door D66 politicus en voormalig Tweede Kamer lid Kees Verhoeven. Hij pleitte voor een soeverein Nederland als het gaat om digitalisering. Verhoeven wil zo weinig mogelijk internationale afhankelijkheid, en vind dat het Nederlandse bedrijfsleven de ruimte moet hebben om digitaal voorop te blijven lopen. Hierbij moet nauwer worden samengewerkt tussen de Nederlandse overheid en de ICT-branche. Binnenkort publiceert Dutch IT Channel een video interview met Kees Verhoeven.

Gartner en Jan Lammers

Het volgende grote evenement van Dutch IT-channel is het Future of Business Technology event dat op 7 oktober 2021 plaatsvindt in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Hierbij staan innovaties rond Data & AI centraal waarbij een keyrnote is van Gartner analist Pieter den Hamer. Jan Lammers, Autocoureur en Sportief Directeur Dutch F1 Grand Prix Zandvoort, geeft een keynote houdt over de toekomst van F1. Gratis inschrijven kan via deze link.

Winnaars Dutch IT-channel Golf Cup 2021

Clinic

Winnaar dames: Monique Bakker (Westcon)

Winnaar heren: Max de Kwaasteniet (Datto)

Longest drive Heren

Sander Ellerman, Team BPSOLUTIONS

Longest drive Dames

Arianne Rutgers

Neary

Axel Geers - Samengstelde flight met Arianne en Erik den Breejen

Handicap 20.1 - 36.0

1e Arianne Rutgers, Samengestelde flight

2e Frank Zijdel, Team Tech Data

3e Michel Luxembourg, Team Copaco

Handicap 0 - 20.0

1e Geert Verest, Team Copaco

2e Paul Eijsink, Team Copaco

3e Roderick Brouwer, Team Arrow

Dutch IT - channel Golfcup (wisselbeker)

Team Copaco

 

 

 

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024