Witold Kepinski - 12 november 2021

Techleap.nl selecteert negen nieuwe veelbelovende scaleups

Techleap.nl selecteert negen nieuwe veelbelovende scaleups image

Techleap.nl verwelkomt negen nieuwe scaleups in haar Rise-programma, de laatste batch van 2021. De negen zeer ambitieuze scaleups hebben bewezen oplossingen die hun respectievelijke industrieën transformeren. De negen bedrijven die dit kwartaal geselecteerd zijn: NADUVI, Returnista, TestGorilla, FeedbackFruits, Talk360, Optiply, Temper, VIKTOR, RoomRaccoon.

“We zijn erg trots om weer een groep van 9 zeer ambitieuze bedrijven te mogen verwelkomen, en staan klaar om hun opschaalproces te versnellen en hun netwerken uit te breiden,” zegt Tjarda Voorneman, Lead Techleap.nl Rise Programme.”We kijken ernaar uit om ze samen te brengen om inzichten te delen en te leren van toonaangevende Nederlandse ondernemers.”

Techleap.nl zorgt ervoor dat de negen geselecteerde scale-ups de beste leer- en netwerkinfrastructuur tot hun beschikking hebben. Specifiek krijgen zij toegang tot toonaangevende experts, netwerken en bronnen om te leren van de beste Nederlandse ondernemers en internationaal te groeien. Ook zet het programma de scaleups (inter-)nationaal op de kaart bij corporates, investeerders en media. De inzichten uit het programma worden ook gebruikt om het tech-ecosysteem in Nederland verder te verbeteren en knelpunten en oplossingen te definiëren voor de groei-uitdagingen van scaleups.

Hieronder vind je meer informatie over de negen nieuwe deelnemers aan het Rise-programma:

FeedbackFruits gelooft dat onderwijs de sleutel is tot het oplossen van 's werelds grootste uitdagingen. Dit drijft hun missie om een generatie kritische en empathische denkers vooruit te helpen. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende universiteiten en co-creëert pedagogische tools zodat docenten leerervaringen van wereldklasse kunnen implementeren met 1% van de oorspronkelijke werklast.

NADUVI is een online home & living outlet-platform dat een prominente off-price selectie van meubelmerken biedt. In minder dan twee jaar lanceerde NADUVI meer dan 35.000 producten en meer dan 200+ verschillende merken in Nederland, België en Duitsland.

Talk360 vindt dat iedereen verbonden moet zijn met de wereld. Ze doen dit door een lokale aanpak te volgen en gebruiksvriendelijke en betrouwbare producten te bouwen. Met de Talk360-app kunnen mensen betrouwbaar en betaalbaar bellen naar elke vaste of mobiele telefoon ter wereld. Ze willen dat hun betalingsplatform 's werelds eerste enkele kassa worden die alle lokale valuta's en betalingsmethoden combineert voor alle achtergestelde gemeenschappen.

TestGorilla biedt de beste tools om kandidaten te screenen, zodat recruiters sneller betere wervingsbeslissingen kunnen nemen. Ze maken het inhuren van de beste mensen gemakkelijk, onbevooroordeeld en bieden screeningtests tegen een betaalbare prijs. Met behulp van TestGorilla besparen klanten kostbare tijd, nemen ze objectieve beslissingen over het aannemen van personeel en voorkomen ze dure verkeerde aanwervingen.

VIKTOR maakt het gemakkelijk voor ingenieurs en andere domeinexperts om snel gebruiksvriendelijke webapplicaties te bouwen en te distribueren, met niets anders dan Python. VIKTOR maakt krachtige apps die integreren met verschillende softwarepakketten om de workflow te automatiseren en begrijpelijke inzichten te krijgen door middel van interactieve visualisaties. Hun missie is om het echte technologische potentieel van de wereld te laten zien door een platform te bieden waarmee mensen het saaie kunnen automatiseren en het coole kunnendoorontwikkelen!

Returnista exploiteert een retourbeheerplatform waarmee verkopers een naadloze ervaring kunnen bieden, data kunnen vastleggen en de verkoop van het retourproces kunnen stimuleren.
Returnista ziet het retourproces als het "vergeten verkoopkanaal". Door het juiste product op het juiste moment aan te bieden, kunnen ze tot 40% meer inkomsten voor verkopers behouden.

Temper is een door technologie ondersteunde marktplaats voor werk; het brengt freelance professionals in contact met bedrijven in verschillende sectoren, waaronder horeca, logistiek en detailhandel. Het platform biedt bedrijven on-demand personeelsplanning, directe toegang tot het grootste aanbod van gekwalificeerde werknemers, volledige controle over het wervingsproces en efficiënte geautomatiseerde processen. Aan de andere kant van de markt biedt Temper mensen kansen door werk te beheren via een intuïtieve in-app-ervaring. Werknemers hebben eenvoudig toegang tot het grootste aanbod aan interessante banen, volledige controle over waar en wanneer ze werken en betere verdiensten.

Optiply is de nummer één leverancier van inkoopsoftware van meer dan 400 e-commerce klanten die streven naar een duurzamere supply chain. Met hun algoritme is het bedrijf in staat om 90 procent van alle aankoopbeslissingen volledig te automatiseren, terwijl het zorgt voor een evenwichtige voorraad.

RoomRaccoon is opgericht door een onafhankelijke hoteleigenaar die de echte problemen van hoteliers begreep. RoomRaccoon is het enige systeem dat tarieven automatisch in realtime optimaliseert op basis van de verkoopkans van de kamer en automatisch kamerupgrades en extra's aan gasten verkoopt. De oplossing van het bedrijf werd verkozen tot beste hotelmanagementsysteem in 2020 en 2021.

SLTN Vierkant Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023