Wouter Hoeffnagel - 24 december 2021

90NORTH is nieuwe naam van moederbedrijf Bauhaus ArtITech, MatrixMind en One Zero IT

90NORTH is nieuwe naam van moederbedrijf Bauhaus ArtITech, MatrixMind en One Zero IT image

90NORTH is de nieuwe naam van de moedermaatschappij van Bauhaus ArtITech, One Zero IT, MatrixMind, ncubed, Rvados en IT Rebels. Deze groepsmaatschappijen zijn en blijven allen onder hun eigen naam actief.

Een toenemend aantal klanten van Bauhaus ArtITech, One Zero IT, MatrixMind, ncubed, Rvados en IT Rebels willen diensten van de groepsmaatschappijen combineren. Door 90NORTH een eigen gezicht te geven willen de bedrijven hierop inspelen. De bedrijven onder 90NORTH kunnen hiermee eenvoudiger complementaire kennis bij klanten en prospects introduceren. Ook kunnen zij gemakkelijker de specialismes van de groepsmaatschappijen combineren voor het leveren van managed services voor de datacenter en cloudinfrastructuur, netwerk, werkplek, low-code automation

Wendbaarheid en klantgerichtheid

90NORTH wijst erop dat wendbaarheid en klantgerichtheid essentieel zijn voor het succes van organisaties. De IT moet klanten en afnemers, en daarmee de wendbaarheid rondom nieuwe digitale initiatieven binnen en buiten organisaties, te allen tijde kunnen ondersteunen. Om de reis van organisaties naar het digitaal zakendoen echt te ondersteunen, worden software-defined en automation-driven oplossingen steeds belangrijker. 90NORTH levert dit fundament voor digitale en bedrijfskritieke processen en wil organisaties voorzien van een IT-omgeving die hen maximaal in de gelegenheid stelt zich te richten op de businessontwikkeling, klanten en afnemers.

90NORTH, Bauhaus ArtITech, One Zero IT, MatrixMind, Rvados, ncubed en IT Rebels kenmerken zich volgens directeur Antoine de Wispelaere door gedreven professionals met een ‘can-do mentaliteit’, ondernemerschap en passie voor nieuwe technologie. “Het bewijs hiervoor leveren we met onze uitgekiende transformatieaanpak waarin we naast de techniek ook de mens centraal stellen”, aldus De Wispelaere. “Van klant tot directie en eindgebruiker, iedereen moet met plezier en vol overtuiging met onze diensten kunnen werken. We heten iedereen van harte welkom bij 90NORTH en staan garant voor een succesvolle en duurzame samenwerking.

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Open Line BW 06-06 tm 13-06-2023
Pax8 BN/BW 29-05 tm 18-06-2023