Witold Kepinski - 31 december 2021

Constantijn van Oranje-Nassau niet naar CES Las Vegas

Constantijn van Oranje-Nassau niet naar CES Las Vegas image

Er gaat een kleinere Nederlandse delegatie van startups en scale-ups naar de CES 2022 beurs in Las Vegas. Door het corona-virus gaan een aantal mensen en overheidsinstellingen niet mee. Toch zullen op CES een aantal Nederlandse bedrijven op de Dutch Pavillion NL staan. 

Het ministerie van EZK heeft het inhoudelijke programma geschrapt en gaan er geen bewindslieden mee. Constantijn van Oranje-Nassau, gezant bij Techleap.nl, meldt op LinkedIn tevens niet aanwezig te zijn op de CES beurs in Las Vegas: "Helaas, hoewel Covid een impact blijft hebben en vanwege de huidige regelgeving, kan ik dit jaar niet aanwezig zijn. Ik keek er erg naar uit om de oprichters te ontmoeten en hen te steunen in Las Vegas, maar we zullen er natuurlijk voor je zijn op http://Techleap.nl, ongeacht mijn locatie."

Hij meldt verder: "Ik sta volledig achter de oproep van het ministerie om de steun van de bedrijven op CES voort te zetten, maar om de officiële CES-delegatie af te bouwen en de programmering van nevenevenementen te annuleren. Uiteindelijk gaat het om de belangen van de bedrijven en het is aan hun oprichters om te beslissen of ze gaan of niet. Degenen die gaan, zullen nog steeds steun krijgen van het CES-team van de overheid. Breng ze dus zeker een bezoekje aan The Netherlands Tech Sqaure (61928 Sands Eureka Park)."

Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Nutanix BW/BN 30-05 tm 15-06-2023