Witold Kepinski - 14 januari 2022

Redstor ontvangt investering van Bregal Milestone

Redstor ontvangt investering van Bregal Milestone image

Redstor, specialist in gegevensbeheer en SaaS-bescherming, heeft een groei-investering aangekondigd van Bregal Milestone, een Europese technologiegroeikapitaalonderneming die meer dan 1 miljard euro beheert voor investeringen in snelgroeiende technologie bedrijven.

Met meer dan 40.000 klanten wereldwijd, zal Redstor de financiering gebruiken om zijn internationale expansie naar de Verenigde Staten te voeden en zijn AI-enabled platform en algemene groei te versnellen.

Met Redstor kunnen managed service providers (MSP's) en channel-bedrijven die het middensegment bedienen, klantgegevens in de meest uiteenlopende omgevingen ontdekken, beheren en beschermen vanuit één enkele cloudgebaseerde applicatie. Met behulp van het alles-in-één platform van Redstor kunnen MSP's gegevens on-premises beschermen, binnen cloud-native infrastructuren zoals Kubernetes en in SaaS-applicaties zoals M365, Google Workspace, Salesforce en Xero. MSP-partners kunnen hun diensten opschalen en nieuwe omzet- en groeimogelijkheden introduceren, terwijl de beheeroverhead drastisch wordt verminderd.

Redstor wordt geleid door oprichter en CEO Paul Evans en heeft een ambitieus en bewezen leiderschapsteam dat bestaat uit experts uit de industrie van bedrijven als DXC Technology, Rackspace, Vodafone en Autotask. Bregal Milestone zal Redstor's volgende expansiefase helpen stimuleren door gebruik te maken van zowel de uitgebreide ervaring van het groeibedrijf in het opschalen van wereldwijde softwarebedrijven als het interne waardecreatieteam, Milestone Performance Partners. Het bedrijf zal de uitbreiding van Redstor naar de VS ondersteunen en investeren om de technologische voorsprong van Redstor voor organische groei uit te breiden.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend