Redactie - 05 maart 2022

Epicor koopt no-code full-stack Grow

Epicor koopt no-code full-stack Grow image

Epicor, speler op het gebied van branchespecifieke bedrijfssoftware om bedrijfsgroei te bevorderen, heeft aangekondigd dat het Grow Inc. heeft overgenomen.

Grow is een no-code, full-stack bedrijf intelligence (BI)-platform dat elke gebruiker - van de directiekamer tot de fabrieksvloer, het magazijn of de winkel - in staat stelt om gegevensgestuurde beslissingen te nemen met eenvoudig te bouwen, gebruiksvriendelijke dashboards en interactieve visualisaties. Financiële voorwaarden werden niet bekendgemaakt.

De overname vormt een aanvulling en versterking van de Epicor-portfolio van analysemogelijkheden, waardoor hardwerkende bedrijven die een krachtige set middelen maken, verplaatsen en verkopen, bruikbare inzichten uit hun gegevens kunnen genereren.

 "In de wereld van vandaag hebben bedrijven een gestroomlijnde manier nodig om de rommel te doorbreken, gegevensbronnen aan te sluiten en informatie uit hun hele onderneming te halen, ongeacht waar de informatie zich bevindt", aldus Epicor CEO Steve Murphy. "De Grow-acquisitie geeft Epicor-gebruikers een eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform om de juiste modellen te bouwen om van die intelligentie gebruik te maken, waardoor ze in realtime geweldige beslissingen kunnen nemen om de groei te versnellen."