Wouter Hoeffnagel - 06 mei 2022

Barry Versnel is Head of Business Management Netherlands bij Insight

Barry Versnel is Head of Business Management Netherlands bij Insight image

IT-adviseur en solutions integrator Insight Enterprises benoemt voormalig Sales & Marketing Operations Manager Barry Versnel (links op de foto) tot Head of Business Management Netherlands. Hij vervangt hiermee Rogier Stolk (rechts op de foto), die is benoemd tot General Manager Northern Europe, een nieuwe regio waaronder Nederland, België en Zweden vallen.
 
“Om de aanhoudende groei van Insight en de tevredenheid van onze teammates én klanten te bewaken, houden we de eigen organisatie regelmatig tegen het licht. Daarbij ontstond ruimte voor het creëren van deze nieuwe regio en tevens de nieuwe rol die ik met alle plezier mag vervullen. Barry is ruim 10 jaar bij ons in dienst en bezit de gave om alle teammates met elkaar te verbinden, is bijzonder secuur en weet voor iedere uitdaging een passende oplossing te vinden. Zijn sterke ‘can do’ mentaliteit heeft bijgedragen aan de succesvolle transitie tot de solutions integrator die we nu zijn en maken hem de ideale kandidaat om het stokje met vertrouwen aan door te geven. Na de ruim drie jaar dat ik Insight Enterprises Nederland mocht begeleiden, draag ik die taak met een gerust hart aan hem over,” aldus Rogier Stolk, General Manager Northern Europe, Insight Enterprises.
 
“Bij Insight zien we het als onze taak om klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Als wereldwijd opererende solutions integrator en managed sevices provider met ruim 11.500 teammates zijn we als geen ander in staat onze klanten te helpen bij het toekomstbestendig maken en houden van de organisatie. Het optimaliseren en beheren van de IT speelt daarbij net zo’n grote rol als het begeleiden van mensen tijdens de digitale transformatie van hun organisatie. En wat voor onze klanten geldt, geldt net zo goed voor onze eigen organisatie. In mijn nieuwe rol kan ik niet wachten om samen met mijn collega’s ons nog dichter tegen onze klanten aan te bewegen, zodat ze slimmer zaken kunnen (blijven) doen,” zegt Barry Versnel, Head of Business Management Netherlands.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 Progress Communications BW start week 17 tm 19
FOBT2023 | Banner liggend - REGISTER