Redactie - 20 juni 2022

Adobe kondigt updates aan voor Adobe Substance 3D

Adobe kondigt updates aan voor Adobe Substance 3D image

Adobe kondigt updates aan voor Adobe Substance 3D – een suite van tools en services die het creëren van 3D-inhoud ondersteunen.

Updates omvatten een 3D Materials SDK voor ontwikkelaars, krachtige nieuwe plug-ins en ondersteuning van native Apple M-series chips voor Painter, Designer en Sampler.

Het bedrijf gaf ook een preview van Adobe Research-innovaties om realistische en meeslepende ervaringen te ontwerpen, creëren en leveren. Adobe liet zien hoe toonaangevende merken Substance 3D-tools gebruiken om unieke klantervaringen op te bouwen.

Daarnaast heeft Adobe aangekondigd dat Substance 3D-applicaties gratis zullen zijn voor docenten en studenten over de hele wereld.

"Slimme merken worden ‘metaverse-ready’ door hun mogelijkheden voor het maken van 3D-content te vergroten. Dat betekent dat creatieve artiesten met expertise in 3D een schat aan kansen hebben”, zegt Scott Belsky, chief product officer en executive vice president van Adobe Creative Cloud. "Deze innovaties bieden nieuwe superkrachten aan het snelgroeiende aantal creatieve mensen dat Substance 3D gebruikt."

DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure NTT BW start 31-5 TM 14-6
NTT BN start 31-5 TM 14-5