Witold Kepinski - 26 juni 2022

Gemeente Den Haag selecteert LINKIT als partner voor OutSystems expertise

Gemeente Den Haag selecteert LINKIT als partner voor OutSystems expertise image

Kennisgedreven IT-partner LINKIT is geselecteerd als een van de vier partijen die de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn (OCW) van de Gemeente Den Haag de komende jaren helpt met de versterking van het team, dat bouwt aan het clientvolgsysteem. De dienst verzekert zich met de gunning aan LINKIT en de andere partijen, van snelle en flexibele uitbreiding van het team. Dit team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps op het Low-code platform OutSystems.

Naast het invullen van concrete rollen die bijdragen aan de ontwikkeling van het clientvolgsysteem, of het leveren van een compleet team hiervoor, voorziet LINKIT binnen deze aanbesteding ook in concreet advies op IT-gebied. Dit kan bijvoorbeeld strategisch advies zijn over hoe op langere termijn het OutSystems-platform zo optimaal mogelijk wordt ingericht of praktisch advies over hoe applicaties het beste worden opgezet. De Gemeente Den Haag ziet de geselecteerde partners als kennispartner, waarmee het kan samenwerken en waarvan het kan leren. Het contract gaat in op 1 juli en heeft een initiële looptijd van twee jaar.

Omid Darroudi, verantwoordelijk voor new business OutSystems bij LINKIT: “Als kennisgedreven IT-partner willen wij graag toegevoegde waarde leveren en bouwen aan duurzame relaties. Daarom zijn wij erg blij om wederom geselecteerd te zijn voor de aanbesteding ‘Inhuur OutSystems Expertise’ door de Gemeente Den Haag. Wij bouwen als kennispartner samen verder aan een nog betere digitale dienstverlening voor de burgers.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Infinity IT BN start 2 feb