Redactie - 28 juni 2022

HPE Greenlake verwelkomt Red Hat in zijn groeiend ecosysteem

HPE Greenlake verwelkomt Red Hat in zijn groeiend ecosysteem image

Op HPE Discover 2022 heeft Hewlett Packard Enterprise (HPE) aangekondigd dat haar vaste partner, Red Hat , zich aansluit bij het HPE GreenLake-ecosysteem. De bedrijven zullen samenwerken om nieuwe serviceaanbiedingen te combineren met de baanbrekende open source-technologieën van Red Hat, zoals Red Hat OpenShift, Red Hat Enterprise Linux en Red Hat Ansible Automation Platform, allemaal geïmplementeerd op het HPE GreenLake-platform.

De krachtige combinatie van het HPE GreenLake edge-to-cloud-platform met Red Hat's toonaangevende open source-technologieën voor ondernemingen zal helpen in te spelen op de behoefte van IT-organisaties aan flexibele technologische oplossingen die bedrijfsresultaten kunnen versnellen en hun digitale transformaties kunnen stimuleren. Door samen te werken, bieden HPE en Red Hat bedrijfsklare, open source-oplossingen die de kosten en complexiteit kunnen verminderen en tegelijkertijd de stabiliteit en prestaties in meerdere IT-omgevingen kunnen verbeteren. Deze inspanningen zijn bedoeld om middelgrote, grote ondernemingen en overheidsorganisaties te helpen hun IT-organisaties te moderniseren, de time-to-market te versnellen, innovatie te stimuleren en een duurzaam concurrentievoordeel te creëren.

“Deze uitgebreide samenwerking maakt het voor HPE GreenLake-klanten gemakkelijk om de hoog aangeschreven open source-oplossingen van Red Hat te gebruiken en ermee te werken. Dit stelt onze gezamenlijke klanten in staat zich te concentreren op het versnellen van hun bedrijfstransformaties, tegen lagere kosten, terwijl ze hun meest dringende uitdagingen op het gebied van prestaties, risico en snelheid oplossen, zonder zich zorgen te maken over integratie, licenties of productupdates”, aldus Keith White, EVP & GM, HPE GreenLake Cloud Services Commercial Business, HPE. "We leveren de hybride cloud 'op jouw manier' door samen te werken met vertrouwde open source-oplossingen van Red Hat."

"Red Hat en HPE zetten zich in om meer keuze en flexibiliteit voor de klant mogelijk te maken, aangezien veel organisaties hun inspanningen op het gebied van digitale transformatie willen versnellen en hun hybride cloudvoetafdruk willen uitbreiden", zegt Stefanie Chiras, senior vice president, Partner Ecosystem Success, Red Hat. “Red Hat's open hybride cloudportfolio biedt klanten een meer consistente en schaalbare basis om hun cloudactiviteiten te optimaliseren, van het datacenter tot aan de rand. We zijn verheugd om samen te werken met HPE om Red Hat-technologieën te integreren met het HPE GreenLake-platform, waardoor de keuze van de klant waar nodig verder wordt ondersteund.”

HPE GreenLake met Red Hat biedt volgens de twee partner verschillende voordelen:

Betrouwbarere prestaties -- Platformen en oplossingen die zijn gebouwd voor een scala aan workloads, met hoge beschikbaarheid en gegevensbescherming om een betrouwbaardere infrastructuur te leveren met verbeterde beveiligingsfunctionaliteit, ongeacht de locatie.

Minder risico en complexiteit -- HPE en Red Hat streven ernaar om architecturen te bieden die essentieel zijn voor bedrijfsdoelen, terwijl ze gefocust blijven op klantensucces op de lange termijn.

Lagere eigendomskosten -- Betaalbare, schaalbare oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor elke klant om de kosten beter te beheersen.

Snelheid -- Bedrijven die deze complete, opensource IT-stackoplossingen gebruiken, kunnen sneller handelen en zich sneller aanpassen aan markt- en brancheveranderingen om een snellere time-to-market te bereiken en concurrentievoordeel te behalen door on-demand mogelijkheden.

Uitgebreide ondersteuning – HPE biedt klanten services en ondersteuning van wereldklasse voor fysieke, virtuele en multi-cloudomgevingen.

Betrouwbare open source-technologie – Red Hat is 's werelds toonaangevende leverancier van open source-oplossingen voor ondernemingen, met meer dan 90% van de Fortune 500-bedrijven die Red Hat-technologieën gebruiken*.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024