Wouter Hoeffnagel - 12 juli 2022

Overname Ergotron door The Sterling Group afgerond

Overname Ergotron door The Sterling Group afgerond image

De overname van Ergotron, een wereldwijd bedrijf dat actief is in ergonomische producten, door The Sterling Group is afgerond. The Sterling Group gaat Ergotron ondersteunen bij het ingaan van een nieuwe groeifase, kort na de viering van het 40-jarig bestaan.

"Dit is een spannende mijlpaal voor Ergotron. We kijken uit naar de samenwerking met The Sterling Group om nieuwe kansen te benutten en onze wereldwijde activiteiten verder uit te breiden,” vertelt Chad Severson, CEO van Ergotron. "Met de extra steun van onze nieuwe partner en een gedeelde toewijding aan werknemer- en marktgeleide groei, blijft Ergotron gefocust op het ontwerpen van innovatieve oplossingen die de gezondheid, het comfort en de productiviteit van werknemers helpen verbeteren."

Ergotron levert onder meer sta- en mobiele bureaus, ergonomische muurbeugels en monitorarmen voor kantoor- en industriële omgevingen. Onlangs lanceerde het bedrijf het CareFit Combo System. Deze oplossing ondersteunt patiëntencontacten en geeft verpleegkundigen controle over hun werklast.

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14