Redactie - 26 juli 2022

Appian InfoBrief belicht business impact met low-code en partner services

Appian InfoBrief belicht business impact met low-code en partner services image

Appian onthult een onderzoek dat laat zien dat low-code steeds vaker wordt gekozen als de technologie om bedrijfsprocessen snel te verbeteren en te optimaliseren door digitalisering en automatisering. Volgens de gegevens van Appian is de marktvraag naar gecertificeerde low-code providers de afgelopen jaren met 75% tot 100% gegroeid. Met deze toenemende vraag heeft Appian haar wereldwijde partnerprogramma uitgebreid en nieuwe oplossingen geïntroduceerd om partners te helpen betere bedrijfsresultaten te leveren ter ondersteuning van de digitale transformatiestrategie van klanten.

Matthias Leybold, PwC Partner voor Cloud Intelligence en Analytics: "Onze consulting- en deliverycapaciteiten zijn sterk met elkaar verbonden. We geven advies over en co-creëren oplossingen voor klanten door PwC's relevante industrie-experts, consultants en ontwikkelaarsdiensten en Appian-experts samen te brengen. Hierdoor bieden we de breedte en diepte die nodig is om te slagen met de transformatie van de enterprise.”

Het Appian partner programma geeft geregistreerde gebruikers toegang tot een uitgebreide reeks van mogelijkheden en de continue verbeteringen van het Appian Low-Code Platform.

Daarnaast hebben Appian partners toegang tot:

Gratis toegang tot de Appian Community Edition omgeving

Mogelijkheden om Appian Certificeringen per rol te behalen en Appian Pro Badges te verdienen

Het gepersonaliseerde Appian leertraject met klassikale en online lessen voor verschillende rollen

Focus

Reshma Nuggehally, Accenture Managing Director, BPM and LCNC Lead: "Met de focus op gecomprimeerde transformatie is ons vermogen om end-to-end transformatie te ondersteunen met industrie- en technologie-expertise, innovatie en vendor-management van strategisch belang voor het schalen van klanten op het Appian Platform."

Marc Wilson, Appian Chief Partner Officer: "Onze relaties met wereldwijde strategische partners zijn diepgaand. Partners van Appian investeren voor de lange termijn, en dit betekent dat onze gezamenlijke klanten een continu geïnnoveerd product krijgen, om zo het beste aan te sluiten bij de behoefte van de klant."

Onlangs heeft Appian IDC de opdracht gegeven om een IDC InfoBrief te schrijven, waarin de rol van servicepartners wordt onderzocht bij het leveren van digitale bedrijfstransformatie op enterprise-niveau door middel van low-code automatisering. De IDC InfoBrief, "How Low-Code Automation and Partner Services Are Accelerating Digital Business Outcomes in Europe," (IDC #EUR148200421, maart 2022) is gebaseerd op diepte-interviews met Accenture en PwC om te onderzoeken waarom klanten met hen en Appian samenwerken om zakelijke uitdagingen en kansen aan te pakken. De IDC InfoBrief bevat ook case studies over partner-led business transformation resultaten met behulp van het Appian Low-Code Platform.

John O'Brien van IDC: "Low-code vereenvoudigt en versnelt het maken van apps, maar echte transformatie op ondernemingsniveau te bereiken is complex. Organisaties hebben ervaren hulp nodig bij het verbinden van alle facetten, zoals strategie, vaardigheden, rationalisatie van het IT-portfolio en het bouwen van de competentiecentra die maximale waarde op lange termijn zullen leveren in het hele bedrijf."

Download de volledige IDC InfoBrief om te zien hoe low-code en Appian partners organisaties in Europa helpen om op digitale snelheid te transformeren.