Witold Kepinski - 14 september 2022

Riverbed lanceert Alluvio IQ Unified Observability Service

Riverbed heeft Alluvio IQ aangekondigd, een nieuwe cloud-native, SaaS-geleverde Unified Observability-service die IT voorziet van bruikbare inzichten en intelligente automatisering om problemen sneller op te lossen en de kwaliteit van digitale diensten te verbeteren.

Alluvio IQ maakt gebruik van full-fidelity netwerkprestaties en eindgebruikerservaringsgegevens voor elke transactie in de digitale onderneming en past AI en machine learning toe om gegevensstromen en waarschuwingen contextueel te correleren om de meest ingrijpende gebeurtenissen te identificeren. De nieuwe service stelt IT-organisaties in staat om "naar links te schuiven", waardoor al het personeel het werk van meer ervaren IT-experts kan doen, waardoor senior IT-personeel zich kan concentreren op strategische bedrijfsinitiatieven.

De algemene release van Alluvio IQ volgt op een bèta-release die eind mei begon en die voldoet aan de strategieaankondiging van Riverbed op 27 april om uniforme waarneembaarheid aan klanten over de hele wereld te bieden. In april introduceerde Riverbed Alluvio by Riverbed, het Unified Observability-softwareportfolio van het bedrijf, dat gegevens, inzichten en acties in het digitale ecosysteem verenigt, zodat organisaties naadloze, veilige digitale ervaringen kunnen leveren en de bedrijfsprestaties kunnen verbeteren.

"We zijn verheugd om Alluvio IQ te onthullen en onze visie waar te maken om een zeer innovatieve, gedifferentieerde, door SaaS geleverde Unified Observability-service te creëren", zegt Dan Smoot, CEO van Riverbed. “De waarneembaarheid van vandaag is in de markt geëvolueerd om verder te gaan dan de uitdagingen van applicatiebewaking, testen en beheer. Aangezien IT-teams problemen blijven ondervinden bij het beheren van complexe, sterk gedistribueerde omgevingen, zag Riverbed de noodzaak in van een bredere definitie en aanpak om een uitgebreide reeks uitdagingen op te lossen. Wij geloven dat een uniforme benadering van waarneembaarheid de sleutel is om organisaties in staat te stellen de heerschappij van IT terug te nemen door enorme hoeveelheden gegevens om te zetten in bruikbare inzichten die de bedrijfsprestaties stimuleren en uitzonderlijke digitale ervaringen leveren.”

Alluvio IQ is ontworpen om IT-teams te helpen de uitdagingen aan te gaan die worden veroorzaakt door de huidige complexe IT-omgevingen, resourcebeperkingen en gegevenssilo's. Alluvio IQ maakt gebruik van full-stack, full-fidelity telemetrie over de eindgebruiker, het netwerk en de applicatie om 10+ miljoen datapunten per minuut te analyseren voor volledig inzicht, zelfs in externe en hybride werkomgevingen. In tegenstelling tot andere producten die gebeurtenissen voornamelijk correleren op basis van tijd, automatiseert Alluvio het proces van het verzamelen en correleren van meer dan 10.000 statistieken per minuut voor tijd, apparaat, locatie en toepassingen.Alluvio IQ biedt ook geautomatiseerde onderzoeksworkflows die zijn ontworpen om de best practices van deskundige IT-teams te repliceren, waardoor bedrijven ruis kunnen filteren, escalaties kunnen verminderen, prioriteiten kunnen stellen en kennis kunnen schalen die zich in de hoofden van enkelen in het bredere IT-team bevindt.

Alluvio IQ stelt IT-organisaties in staat om over te stappen van eenvoudige monitoring en zichtbaarheid naar de volledige voordelen van uniforme observeerbaarheid. Enkele van die voordelen volgens Riverbed zijn:

Verminderde MTTR met bruikbare inzichten en intelligente automatisering die de digitale servicekwaliteit verbeteren en productievere klanten en werknemers mogelijk maken.

Verbeterde oplossingspercentages op het eerste niveau door junior teams in staat te stellen het werk van senior medewerkers met vertrouwen en zonder te escaleren te doen.

Verhoog de flexibiliteit en productiviteit door waarschuwingsmoeheid te verminderen, zodat operators zich kunnen concentreren op minder, meer kritieke gebeurtenissen met meer first-time fixes.

Alluvio IQ is de eerste service die is gebouwd op het nieuwe Alluvio Unified Observability-platform, een veilig, zeer beschikbaar en schaalbaar SaaS-platform voor cloud-native observatieservices. Alluvio IQ en het Platform maken deel uit van het Alluvio by Riverbed-portfolio, dat ook toonaangevende zichtbaarheidstools voor netwerkprestatiebeheer (NPM), IT-infrastructuurmonitoring (ITIM) en Digital Experience Management (DEM) omvat, waaronder applicatieprestatiebeheer ( APM) en monitoring van eindgebruikerservaringen (EUEM).

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14