Witold Kepinski - 16 september 2022

Dell Technologies en Red Hat werken samen rond DevOps in multicloud

Dell Technologies en Red Hat werken samen rond DevOps in multicloud image

Dell Technologies breidt zijn langdurige strategische relatie met Red Hat uit om nieuwe oplossingen aan te bieden die de implementatie en het beheer van on-premises, gecontaineriseerde infrastructuur in multicloud-omgevingen vereenvoudigen.

Gartner voorspelt dat 90% van de wereldwijde organisaties in 2027 gecontaineriseerde applicaties in productie zal hebben. Naarmate de acceptatie echter toeneemt, nemen ook de uitdagingen toe die samenhangen met het implementeren en beheren van containerimplementaties in organisaties en het vinden van IT-personeel met containervaardigheden. Gecombineerde Dell- en Red Hat-oplossingen helpen organisaties de ontwikkeling en operaties (DevOps) van cloud-native applicaties te versnellen en tegelijkertijd IT-beheerbarrières weg te nemen.

"De samenwerking tussen Dell en Red Hat is de sleutel tot onze inspanningen om een multicloud-ecosysteem te bouwen dat klanten meer flexibiliteit en keuze biedt bij het ontwikkelen van nieuwe applicaties en het moderniseren van bestaande applicaties in multicloud-omgevingen", zegt Jeff Boudreau, president, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. . "Met Dell APEX en Red Hat OpenShift kunnen ontwikkelaars zich concentreren op het leveren van innovatieve producten en diensten en het verlichten van ondersteunende infrastructuurproblemen."

"Klanten willen hun applicaties kunnen uitvoeren waar ze maar willen, met de flexibiliteit om van het datacenter naar de edge over te schakelen naar meerdere openbare clouds, afhankelijk van de zakelijke behoeften", zegt Ashesh Badani, senior vice president, Head of Products, Red Hat. . "Door onze bestaande samenwerking met Dell uit te breiden, geven we klanten nog meer keuze en flexibiliteit in hun hybride cloudactiviteiten, door het toonaangevende zakelijke Kubernetes-platform in Red Hat OpenShift te koppelen aan de krachtige infrastructuurtechnologieën van Dell. Dit gezamenlijke werk zal helpen om de manier waarop organisaties de veranderende dynamiek van enterprise-IT aan te pakken, waardoor IT-teams eenmalig applicaties kunnen bouwen voor implementatie op locatie, maar de flexibiliteit behouden om ze ook te laten draaien waar nodig over de breedte van de open hybride cloud."

Dell APEX Containers voor Red Hat OpenShift biedt een on-premises, door Dell beheerde Container-as-a-Service-oplossing om ontwikkelaarsinnovatie mogelijk te maken

APEX Containers voor Red Hat OpenShift biedt IT-organisaties en hun ontwikkelaars een door Dell beheerde, on-premises Container-as-a-Service-oplossing op Dell-infrastructuur. Met Red Hat OpenShift stelt de service klanten in staat om aan de behoeften van hun ontwikkelaars te voldoen zonder dat ze hun eigen fysieke infrastructuur hoeven te bouwen en te beheren.

Dell wordt geleverd als een abonnement en houdt toezicht op activiteiten en activiteiten op het gebied van infrastructuurbeheer. Een toegewezen APEX Customer Success Manager biedt klanten een vertrouwde adviseur om te zorgen voor een zorgeloze APEX-ervaring gedurende de hele service.

Dell Validated Platform vereenvoudigt implementatie en beheer van on-premises Red Hat OpenShift-infrastructuur

Het door Dell gevalideerde platform voor Red Hat OpenShift, mogelijk gemaakt door Intel, stroomlijnt implementatieprocessen en beheer van on-premises infrastructuur voor containerorkestratie met volledig gedocumenteerde implementatie- en configuratierichtlijnen. Klanten kunnen hun on-premises infrastructuur sneller up-and-running krijgen en kunnen voorspelbaarder een Red Hat OpenShift-omgeving gebruiken op Dell PowerFlex softwaregedefinieerde infrastructuur.

Mede ontwikkeld om Red Hat OpenShift op bare metal uit te voeren, kunnen DevOps-teams sneller reken- en opslagbronnen leveren en infrastructuur-als-code bieden, terwijl ze DevOps-processen automatiseren, waardoor ontwikkelaars een innovatiemotor voor hun bedrijf kunnen worden.

Dell en Red Hat ontwikkelen samen een hybride cloudoplossing die is ontworpen voor consistent beheer op alle IT-locaties

Dell en Red Hat werken samen aan een hybride cloudoplossing die het beheer van on-premises Red Hat OpenShift-implementaties consistenter uitbreidt over openbare clouds en de edge.

Deze geautomatiseerde infrastructuur zal worden ontworpen om Dell-software te gebruiken voor full-stackintegratie van Red Hat OpenShift op schaalbare Dell softwaregedefinieerde opslag en rekenkracht om cloudflexibiliteit te leveren en on-premises operaties te vereenvoudigen. Omdat applicatieflexibiliteit van cruciaal belang is voor bedrijven om concurrerend te blijven, zal nauwe integratie het voor organisaties gemakkelijker maken om applicaties eenmalig te ontwikkelen en overal te implementeren met een gemeenschappelijk operationeel model.

Dell en IBM zijn van plan om kunstmatige intelligentie voor IT-activiteiten (AIOps) en intelligente automatiseringsmogelijkheden te bieden om hoge beschikbaarheid, uptime en prestaties van missiekritieke applicaties van klanten op elke schaal mogelijk te maken. Indien beschikbaar, biedt dit klanten de mogelijkheid van extra zichtbaarheid en bruikbare inzichten, over de volledige stapel, van infrastructuur tot bedrijfsapplicaties.

Beschikbaarheid

Dell APEX-containers voor Red Hat OpenShift zijn gepland voor begin 2023 in de VS en een bredere beschikbaarheid zal volgen.

Dell gevalideerd platform voor Red Hat OpenShift is wereldwijd beschikbaar op 30 september 2022.

De Dell hybride cloudoplossing met Red Hat OpenShift is gepland beschikbaar in 2023.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024