Witold Kepinski - 23 september 2022

Lenovo biedt nieuwe server en data storage toepassingen

Lenovo biedt nieuwe server en data storage toepassingen image

Lenovo biedt nieuwe uitgebreide infrastructuurportfolio levert schaalbare oplossingen om het nieuwe IT-tijdperk te versnellen, zo meldt de leverancier. Het gaat onder andere om de nieuwe Lenovo Infrastructure Solutions V3. 

Lenovo Infrastructure Solutions V3 levert geavanceerde ThinkSystem-, ThinkAgile- en ThinkEdge-servers en -storage met AMD-, Intel- en Arm-gebaseerde processors van de volgende generatie, NVIDIA AI Enterprise-software en verbeterde Lenovo ThinkShield-beveiliging zorgen dat bedrijven van meer flexibiliteit, veerkracht en prestaties worden voorzien, aldus Lenovo.

De nieuwe Lenovo XClarity One is een cloudgebaseerd en uniform softwarebeheerplatform. Dit platform biedt een eerste integratie in de branche van TruScale Infrastructure-as-a-Service, Management-as-a-Service en Smarter Support-analyses om orkestratie, automatisering en meting van de edge tot en met de cloud.

De Lenovo Neptune biedt warmwaterkoeling en CO2-compensatieservices van de volgende generatie. Deze helpen klanten hun duurzaamheidsdoelen te bereiken, aldus Lenovo.

Lees alle details over de nieuwe Lenovo server en storage innovaties hier.

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14