Witold Kepinski - 30 september 2022

Lenovo lanceert ThinkReality VRX

Lenovo lanceert ThinkReality VRX image

Lenovo lanceert de nieuwe all-in-one virtual reality (VR)-headset aan die is ontworpen voor enterprises. De ThinkReality VRX heeft een pasvorm en een slank profiel met zes vrijheidsgraden (6DoF) en is voorzien van pancakelenzen en pass-trough-mogelijkheden in kleur en hoge resolutie voor mixed reality (MR)-toepassingen.

De ThinkReality VRX wordt ook ondersteund door een volledig pakket end-to-end diensten om bedrijven te helpen sneller tot een oplossing te komen.

De Lenovo ThinkReality VRX is gemaakt om de VR-oplossing te zijn voor werknemers overal. De directheid en betrouwbaarheid van nieuwe digitale tools die via extended reality (XR)-apparaten worden ervaren, betekent dat werknemers bijna niet meer gebonden zijn aan tijd en ruimte. Van effici├źntere opleidingen voor werknemers en virtuele samenwerking tot uitbreiding van ontwerp- en engineeringtaken in 3D, XR-technologie├źn worden belangrijker dan ooit voor bedrijven die hybride werknemers in staat stellen meer te doen.

Lenovo werkt ook samen met toonaangevende leveranciers van bedrijfssoftware, waaronder ENGAGE XR, een Metaverse-communicatieplatform voor samenwerking, training en onderwijs, om een Lenovo-aanwezigheid in de Metaverse op te bouwen en aan te bieden. De Lenovo-ruimte binnen ENGAGE wordt een 'always on' virtuele thuis voor Lenovo om producten en oplossingen te tonen en partners en klanten te ontmoeten en met hen samen te werken.

Prijzen en beschikbaarheid
De ThinkReality VRX zal eind 2022 beschikbaar zijn voor early access voor geselecteerde partners, gevolgd door algemene beschikbaarheid in geselecteerde markten wereldwijd vanaf begin 2023. De prijs van de enterprise VR-oplossing wordt bekendgemaakt zodra deze beschikbaar is. Bezoek de ThinkReality VRX-webpagina voor meer informatie of neem contact op met uw lokale Lenovo-vertegenwoordiger.