Witold Kepinski - 05 oktober 2022

ITQ levert nu end-to-end IT solutions in Luxemburg

ITQ levert nu end-to-end IT solutions in Luxemburg image

ITQ heeft een nieuw kantoor geopend in Luxemburg. "Ik ben erg blij om het lokale team voor te mogen stellen dat onze activiteiten zal aansturen en onze klanten in Luxemburg zal ondersteunen", zegt Tom Vallons, Managing Director voor ITQ in Luxemburg en in België. “Met de Luxemburgse entiteit zullen we lokaal aanwezig zijn en onze expertise aanbieden, terwijl we gebruikmaken van al onze kennis en capaciteiten die aanwezig zijn in de ITQ Group. Dit betekent dat we lokale klanten in verschillende talen (Engels, Frans, Duits, Nederlands) kunnen ondersteunen met ons volledige portfolio van professionele, managed en support diensten in het hele VMware-ecosysteem”.

Nu we ITQ Luxembourg zijn gestart, zijn we trots om een sterk en ervaren team te mogen aankondigen dat de Luxemburgse markt zal ontwikkelen, gebruikmakend van hun uitgebreide kennis en zakelijke relaties:

Olivier Habsch is een ervaren business developer en brengt innovatieve oplossingen om de digitale transformatie van zakelijke klanten mogelijk te maken.

Davy Stoffel is een ervaren architect en senior consultant die klanten helpt bij het ontwerpen en implementeren van succesvolle projecten.

Stéphane Este-Gracias is een open-source specialist, met oog voor talent- en organisatieontwikkeling, en helpt klanten bij het faciliteren van hun cloud-native transformatie.

Als ITQ’ers in Luxemburg zullen Olivier, Davy en Stéphane hun ervaring aanbieden door het leveren van end-to-end-oplossingen voor Cloud Native-platforms en -applicaties, waardoor onze klanten totaaloplossingen worden geboden, inclusief services, VMware-licenties en Dell-hardware. “Het moderniseren van applicaties en het in staat stellen van DevOps-teams om applicaties te bouwen, uit te voeren en te beheren in een multi-cloudwereld is een van de topprioriteiten voor al onze klanten. We zijn dan ook erg blij dat ITQ Luxembourg klanten hier vanaf dag één mee kan ondersteunen”, aldus Tom. “Olivier, Davy en Stéphane zullen een belangrijk kenniscentrum voor Application Modernization vormen in de ITQ Group en zullen bijdragen aan de uitbreiding en groei van de ITQ-oplossingen in dit domein”, legt Tom uit, “Maar daar blijft het niet bij. Ze zullen het team verder laten groeien en alle vijf de strategische oplossingen van ITQ ontwikkelen, in nauwe samenwerking met onze strategische partners VMware, Dell en Hashicorp.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Infinity IT BN start 2 feb