Witold Kepinski - 06 oktober 2022

Bizzomate viert tienjarig bestaan

Bizzomate viert tienjarig bestaan image

Bizzomate, specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen, bestaat in oktober 10 jaar. Het van oorsprong Limburgse bedrijf is in een decennium doorgegroeid naar een organisatie van ruim 70 medewerkers met drie Nederlandse en één Duitse vestiging. In het kader van het 10-jarig bestaan organiseert Bizzomate in oktober diverse evenementen voor zowel medewerkers als klanten.

Oplossingen voor het verbeteren van business agility

Bizzomate is tien jaar geleden opgericht, om tegemoet te komen aan een toenemende behoefte bij bedrijven aan ‘business agility’, het direct kunnen inspelen van bedrijven op veranderingen in de snel veranderende wereld. IT-agility, het snel bouwen van IT-oplossingen en decision agility, het snel nemen en wijzigen van operationele beslissingen, zijn daarbij cruciaal. Om de IT agility van bedrijven te verbeteren, werd Bizzomate Mendix-partner. Om bedrijven te kunnen ondersteunen met decision agility bouwde het bedrijf Avola, een eigen decision management oplossing.

Twee keer Mendix partner of the year

De drie oprichters openden in 2012 een kleine vestiging in Meerssen in Limburg. Bizzomate groeide in de tien jaar erna uit tot een bedrijf van ruim zeventig collega’s met drie Nederlandse vestigingen in Valkenburg, Dordrecht, Schiphol Rijk en één in het Duitse Aken. In tien jaar bouwde Bizzomate oplossingen voor vele bedrijven in uiteenlopende sectoren waaronder de zorg, het onderwijs, financiële dienstverlening, de bouw, de maakindustrie en de logistiek.

Daarnaast werd Bizzomate in de afgelopen tien jaar twee keer uitgeroepen tot Mendix-partner of the year. In 2021 werd Bizzomate beloond met twee partner awards. Het bedrijf werd uitgeroepen tot ‘Top EMEA Cloud Partner of the Year’ en ‘Top Europe North Cloud Partner of the Year’.

Bijzondere missie en organisatiestructuur

Vanaf de oprichting is de missie van Bizzomate ‘Samen Groeien’ met collega’s, klanten en de maatschappij. Hierbij is er veel aandacht voor persoonlijke groei van medewerkers. Bovendien mogen zij 10% van hun tijd besteden aan een maatschappelijk doel. Bizzomate kent een platte organisatiestructuur zonder managers waarbij medewerkers in teams met elkaar samenwerken. Een succesformule zo blijkt want Bizzomate ontving al twee keer een ‘Great place to work’ certificering en haalde onlangs de top 5 van Best Workplaces van Nederland.

Klaar voor het volgende decennium

Marc Gelissen, oprichter en CEO van Bizzomate: “Na tien jaar Bizzomate ben ik ontzettend trots op onze mooie klanten, ons geweldige team en het maatschappelijke element in ons bedrijf. Ik vind dan ook dat er een solide basis staat. We hebben er destijds heel goed over nagedacht over wat voor een bedrijf we wilden zijn. Zo hebben we ons doel ‘samen groeien’ met het bedrijf, collega’s en de maatschappij gekozen. Een boodschap die de nieuwe generatie aanspreekt en waarmee we klaar zijn voor het volgende decennium met Bizzomate.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29